Sunday, September 02, 2007

sunway lagoon


dah bape lama aku dibesarkan kat kl ni...ni lah baru 1st time aku menjejakkan kaki kat sunway lagoon hahaha mongokkk giler kan..idup kat kl dah lama..tapi baru sekarang nak gi tempat tu...so aku pun gi lah sana dengan family abg aku...abg aku cakap dia tak nak belanja aku tau sebab aku dah keja..tapi hari tu dia jugak yg bayar kan untuk haku..gila mahal rm45 untuk dewasa..makanan tak bleh bawak plak tu..kena makan dan beli apa yg jual kat dalam sana..gila mahal...ntah best ke tak agaknya..aku tak beli pun..sanggup tahan lapar tu sebab tak nak beli benda yg mahal lagi tak best hehehe..oklah best jugak gi sana.san tak bleh lupa..aku try naik kapal besat yg terbalik2 tu haiyaa manyak penin aku punya kepala naik benda tu...lepas ni jangan harap aku nak naik benda tu lagi hehehe taubat aku tau hahaha

2 comments:

cik bintang said...

wah wah pegi sanway lagun x ajak aku ye..

zianazone said...

hehehe bukan tak moh ajak..aku lupa lah fren :P