Monday, September 17, 2007

parking sogo

hurmm petang semalam aku dengan adik aku gi sogo tau..ingat kan nak jejalan arr kat jalan TAR tu..gi lah parking kat dalam sogo sebab aku rase hari sabtu kalau parking kat area sogo tu sama jer mahal nya.ujan plak tu...so nak dijadikan cerita..aku pun pusing2 lah kat dalam sogo tu...lepas tu nampak org nak kuar tau..aku pun tunggu lah...signal memang aku kasi..saje jer org tu kata aku tak kasi signal...tak munasabah btol alasan dia tu...aku tak nak lah halang org punya jalan..so aku parking lah kat tepi sikit...bleh plak satu kereta ni datang..kasi lampu tinggi kat aku..aku pun pelik..mamat ni poyo nya tak sabar2 nak lalu ker..aku pun masuk arr..ingat kan nak masuk kepala kat depan macam sempit jer..aku nak masuk kan bontot keta dulu lah kekonon nya..sekali yg paling tak bleh bla..mamat ni selamba jer amik parking aku semalam tau uwaaaaa sakit nya hati..benggang btol semalam...aku gi lah tanya org tu..tak nampak aku nak masuk parking ker..dia cakap aku tak kasi signal..ekkk elehhh poyto giler tau..tak suka btol aku..dah ar bawak anak bini dan mak dia sekali..bleh lak amik parking org..ee sabor jer arr..dan benda yg paling tak bleh bla..mamat tu call sapa ntah dan amik gambar keta aku...mongokkk btol..ingat aku takot ekk..ko buat arr apa2 kat keta aku..aku sepuk ko nanti..number plat keta ko aku dah amik semalam tau..dan aku dah amik gambar keta ko gak huh..sengal punya mamat wira itam..akhirnya aku tinggal kan sogo ptg semalam dengan hati yg tenang + benggang haiyaaa sabor jer arr

3 comments:

yun said...

kuang ajo nye jantan. ngan gen2 pon nk lawan ke? sedo la diri tu sket. kalo aku jadik ko kan..aku tunggu dorang blah dr keta tu pastu aku wat la apa2 yg patut kat wira itam dia tuh. dah pueh ati aku blah ekekeke

p/s: lenkali nk pi jln tar, naik tren je senang

Anonymous said...

poyonye mamat tuh...ala takat wira jer apakedehalnye...naper la kau tak jer garit keter die pakai duit due posen atau pun pancit kan jer seme2 tayar die tuh masa dorang blah...

aku tau kau sabar jer sbb pose2 kan

apa2 pun ada ubi ada batas ada hari die sure kena balasan walaupun bukan kau yg wat...

zianazone said...

yun - wakaka garang nya ko yun..bukan ko jer akan buat macam tu..aku pun akan buat jugak tau..aku rase mamat tu takot dan rase bersalah arr..mana tak nya..aku pusing 2 kali kat situ..dia still berdiri kat keta dia gak tau..takot aku buat apa2 kat keta dia agaknya..nak naik lrt payah arr yun..aku tak kose bersesak2 :P

Anonymous - memang poyo pun mamat tu..kalau korang tgk muka dia memang tak bleh bla..dengan rambut panjangnya..kekonon rockers lah tu ee tak kose aku..kalau aku tak sabar hari tu..memang aku dah calar2 kan keta wira itam dia tu tau..ee tak puas hati btol..dan masa aku nak bla tu..aku selamba jer sound dia..poyo lah wei hahaha jahatnya aku kan