Monday, March 14, 2011

coti sekolah bermula yehaaa

coti sekolah bermula yehaaa hehehe aku suka bukan nya aku ni budak sekolah ataupun cekgu sekolah..tapi aku suka bila start coti sekolah..mesti ramai mak ayah yg mintak coti nak bawak anak2 g jalan kan..so jalan kat kl ni tak da lah jem macam hari2 biasa..tu yg suka sgt rasenya bila sekolah udah coti tau..macam pagi tadi..kuar umah nak pegi keja macam biasa lah pukul 7.30am gitu..sampai kat opis pukul 8.15am..selalunya kalau time budak2 sekolah..aku kuat time gitu jugak..sampai kat opis nak dekat pukul 9am kot huhuhu gila jer kan..pelik pun ada..tapi sbor jer arr...nak buat macam mana..jalanraya tu bukan ayah aku yg punya hahaha..

p/s :- sebnarnya tadi ingat nak buat tag yg mommy kasi..sekali nk pegi kat blog tu tgk syarat2..tak bleh masuk lah plak..suruh guna akaun lain ker haa..haaa terus tak jadi nak buat..sowie tau mommy..epol dah try..tapi tak buleh jugak..huhuhu..epol pegi kat blog tu..dia kuar gini..

5 comments:

myezatul aQma said...

huhuhu...kalau time cti2 sekolah ni..tmbah2 cti raya , negri saya la jem..
nak carik parking pon susah !!

puanbee said...

blog di tutp kot heee

Puanbee said...

beb aku tag ko nih !

http://honeyvsbee.blogspot.com/2011/03/giveaway-nisachoc-zulfoto.html

cekelat tuk ko! heee

zianazone @ appleijo said...

aqma - hehehe haa tahu tak pa...kalau coti adoii lagi lah jem jalan..rasa nak bawak terbag jer keta tu kan..

zianazone @ appleijo said...

bee - huhu tak kan dah tutup blog tu ekk..mommy baru jer tag aku...wahh mu pun tag aku gak ker..ada cekelat untuk aku yer...adoii meh2 aku try hehehe