Tuesday, March 15, 2011

GIVEAWAY NisaChoc & ZulFoto

saya mahu cekelat ladybird itu yehaaa sbb tu lah dengan gigih nya saya buat TAG dari puan bee ni..maceh bebeh sbb tag aku..aku try..try try dan try..harap2 cekelat itu untuk aku..bleh lah kita makan cekelat sesama nanti hehehe...

saya udah laksanakan semua syarat yg diberikan..kalau kamo..kamo dan kamo semua nak join..sila lah click kat sini ekk (LINK)

skrg saya mahu tag jeng3 :-
1. kepek
2. yun
3. aqma
4. Izzah

hadiah sgt lah menarik nyummm3 :-
 UTAMA (bernilai RM 60- coklat +pos)
35 cavities coklat
design, colour, wording boleh request!
*seorang pemenang sahaja

SAGUHATI :

Baucer NisaChoc (bernilai RM 10)
*untuk 3 orang pemenang

pemilihan pemenang berdasarkan (*****Kami akan menggunakan random.org untuk mencari pemenang!) ini kata penaja hehehe
*****Tarikh tutup : 29 April 2011


4 comments:

bee said...

thanks buat haa jom pakat kalo aku menang kita share..bee mai tido rumah aku kay tk do seminggu huhu

zianazone @ appleijo said...

hehehe tu lah pasal..aku buat jgk sbb cekelat tau..kalau mng kita makan berjemaah yer hehe

beb..kay tak da sampai bape hb..adik aku balik dari pahang esok sampai ahad plak..kalau isnin kay tak da lagi..haa bleh lah aku tdur kat umah mu..

puanbee said...

sampai selasa atau rabu minggu depan kot !hurm gapo lama sgt mu ni..

Truly_me said...

cemane???/ tatau nak buat la ..