Monday, March 07, 2011

kejap ada..kejap ilang

ishhh macam beskot jer aku ni update blog kan huhuhu sbnarnya hari tu udah semangat gila nak update blog hari2...tapi opis punya tenet plak kna potong hahaha...opis contractor tu tak bayar bil...so tak da lah supply tenet kat opis aku ni aiyooo sabor jer arr..hari jumaat tu baru lah tenet ni ok..ermm nak update kat umah pun tak bleh jgak sbb aku bukan nya ada laptop sndiri hahaha kecian jer kan..nanti lah insyaallah..kalau ada rezeki lebih..harus beli laptop gak ni cayokkkk2..semoga cita2 akan mjadi nyata chewahh..

p/s :- happy besday sis..love u much!!

5 comments:

mommylavender said...

cam biskut lak ye...~hee

zianazone @ appleijo said...

hehe tu lah pasal mommy..sbor jer arr kan uhukkk3

bee said...

aku sokong ko! cahiyokkk aku baru balik bayar bil nih ramai org kat pej pos tesco tu

zianazone @ appleijo said...

ko sokong aku beb hehehe maceh2 lebiu..hari bkerja pun ramai org gak kat tesco tu ekk hehehe sbor jer arr

bee said...

beb aku mai sini rindu lah huhuh