Friday, March 11, 2011

Matta Fair vs ngulor hehe

hehehe syokkk gila opis dekat dengan PWTC ni..asal ada pameran jer..aku dengan 2 org lagi member mesti pegi sana nak tgk dan ushar2 punya..haaa hari ni plak kat PWTC ni ada 5 pameran sekali gus..1st pameran pendidikan untuk adik2 lepas SPM..kalau yg nak sambung study tu..haa better pegi lah pameran ni..banyak gak pilihan2 university dan kolej yg diaorg tawarkan...2nd pameran kerjaya..haa ni plak untuk org2 yg tengah tanam anggur dan cari kja..kalau yg dah kja nak pohon pun bleh gak..mana lah tahu nak ubah angin..nak cari kja baru..bleh lah cuba ekk..korang jangan lupa bawak resume sekali..sebab kat situ kna isi borang dan interview terus..kalau ada luck..nanti bleh dapat kja...yg ke3..pameran kecantikan aku rase..tak sempat nak masuk pun tadi..yg pasti bapat lah voucher buat facial muka RM50 hehehe..tapi tak pegi kot..tanak lah facial2 muka..nanti muka tak da masalah..terus tumbuh jerawat plak kan..yg ke4 yg ni pameran apa pun tak pasyi..yg aku tahu kat situ ada jual kamera murah2 tau...macam2 brand ada..haa sapa yg teringin nak beli kamera tu..esok bawak duit lebih tau..bleh beli kamera baru..yg ke5 paling best punya pameran..MATTA FAIR..masuk kna charge RM3 jer..oklah tu..tadi pun tak sempat nk masuk gak..sebab rehat sbnarnya 1 jam jer..pukul 12 sampai 1..tapi tadi tlajak sampai 3.30 hahaha kalau lambat mesti bos marah..tu yg ingat esok nak pegi lagi..sajer jer cuci mata hahaha...hari ahad ni last..so kalau korang nak pegi..better jangan bawak keta...memang jem jalan nak g PWTC ni..tadi pun udah ramai giler org huhu

ruang kat tmpat pameran..

2org budak comel yg ikut saya ngulor time koje haha

sapa lah yg btuah dpt hadiah2 tu ekk huhu

3 comments:

bee said...

woo ko pergi erk ? best nyerr

Puanbee said...

beb masukkan url blog baru i dalam blog u boleh ? hee ai dah berhosting nih

http://puanbee.com

zianazone @ appleijo said...

bee - haah beb semalam aku pegi...gila lah aku ngulor smlm hahaha...

ko dah berhosting??? macam manakah tu?? sat2 aku masuk kan link itu kat blog aku ekk..