Friday, September 24, 2010

akhirnya

hahaha thanks a lot miya sebab dah cantik kan blog aku ni..tak da lah itam lagi kan..walaupun itam itu aku suka..tapi nak gak blog ni nampak lain sikit..ni dah btahun2 baru lah dia jadi ijau hahaha...pandai gak ko buat ek..walaupun ko baru dalam blog ni...aku bangga dengan ko beb..so blog dah cantik..makin rajin lah aku update nanti..opera pun dah ok nampak nya..cantik lah tu..macam merestui aku nak aktif kembali jer hahaha..

3 comments:

Miya Rokujochigusa said...

Same2. .aku suke. .takde r sunyi aku beblog sowg2. .huhu. .

appleijo said...

Hahaha ko suka ek,aku lg suka sbb dh bleh aktip bl0g,tp 1je aku tk suka,0pera aku suka 0ut of mem0ry huhu

honeyvsbee said...

Hoho. .bab opera kena manyaaak sabo