Thursday, September 30, 2010

bt0l tak apa aku ckp??

Pukul 7.15pg td ku0r dr umah untk ke tmpat ke, bru je skrg aku sampai kt 0pis tau,padahal kalau dr umah (p.Indah) nak ke jalan kuchng,lebh kurang 20minit g2 ar,ni 1jam lebh kat jalan,apa cer kan,hai sb0r je ar..Ingt dlu msuk keja pukul 9,bleh ar g keja lewat2 sikit,ni sama gak,kna ku0r n pg awal gak,kalau lmbt hbeh ar punch kad merah huhu

pg ni tk dpt nak bl0g walkng ar sbb kt 0pis ada site and c0nsultant meetng,ramai 0rg..So aku kna ar c0ver cemerlang haha lg pun kan,incik architect tu suka d0k kt tmpt aku,guna pc ni..Sat lg dia dtg,mst cmfirm pc dia guna ar,rasa nk je tmpo incik archtect itew taw..Sibuk je ceh..Nak bl0g walkng guna incik hp susah ar,dia suka sgt system err0r..Kalau takat nk update bl0g ok lg,kalau suwuh dia bjalan,sat lg hang plak incik hp ni hehe..

7 comments:

honeyvsbee said...

Oit beb,ko yakin bos ko takde blog? Ahah! Jgn r gune word veripikation (ejaan salahkan? Aku tau,) tu. .payah beb. .

appleijo said...

hehehe aku yakin..tp tak tahu kebenaran nya beb..lantak arr...hentam aje..janji tk mention nama tsebut kan hehehe peace..lebiu beb..

honeyvsbee said...

Hahax braney krn benar, weh nak ke kod online tu? G ambik kat blog aku,ada kat atas cbox,daftar n copy paste mcm biase. .

appleijo said...

hahaha tahu tak pa wekkk :P...orait..sat beb aku try my best chewaahh :))

appleijo said...

tadi aku dah dtg blog ko..banyak kali aku nk komen entry ko tak bleh beb..apesal ntah..

honeyvsbee said...

Nape? Aku komen ok jew. .

appleijo said...

memula td jer tk ok..skrg ok dah hehehe