Wednesday, September 29, 2010

Pcubaan ptama haha

Sejak keja kt sni,rasanya blum penah keja bz sgt tau,alhamdulillah dpt keja senang gler..Bnyak ngul0r dan makan gaji buta jew hahaha,hari2 kepala ni ligat nak cri apa nak buat (teruk sampai mcm g2 skali hehe)..Ntah ar ek,ada keja bnyak susah,tk da keja lg ar susah (mcm aku skrg ni l0r)

hehe sbnarnya bkan nk ckp pasal keja,tp nk ckp pasal lay0ut bl0g aku ni hahaha..Amcm? Cntik tak? Sblum ni bnyk kali gak try,tp tk jd2 gak,pg ni aku men hentam jer,bleh jd ler plak taw,yehaa bjaya dgn usaha sndri,lpas ni bleh ar tk0r2 lg hehe..

9 comments:

honeyvsbee said...

Eh tukaw ke? Tengok same je dgn yang semalam,

appleijo said...

hahaha blum tkor lagi..ni entry semalam..tapi aku perah..kasi dia kuar hari ni wekkk2 :P

honeyvsbee said...

Weh. .dah kuar iklan nuff ang toh. .haha. .ada je air . .laju je beb. .

Pasal label dah ko tak letak mane dye nak keluar. .aku dah letak widget label ko ari tu.

appleijo said...

ada ker beb?? nape aku bukak blog aku ni..tak nampak pun iklan tu uwaaa..

pasal label tu nak buat macam mana?? tk paham arr..lepas kita type entry..kita kna type label:dot3 gitu ker?? benda tu ada lagi..tu yg pelik..tk kuar2 pun label dia hahaha

honeyvsbee said...

Hehe bwu mangon tidow

Peni Anani said...

pssstt... psssttt... ajo r aq skaly...... aty jan wiso aq okeyh... hahahak... angah tulun ajo cekk...

honeyvsbee said...

Ajor ape uh penianani?

appleijo said...

honeybee - gila best mu dok umah..baru mangun titow ekk hahaha

penianani - mu nk blajor apa beb hehehe..

honeyvsbee said...

Biaseer. .heheh. .