Tuesday, April 03, 2012

follower..

agak kompius lah bila tgk follower tu..sbb pagi td tgk kat situ mcm org lain tau..ptg ni yg follow org lain plak..org yg follow pagi tadi udah ilang..hoho apakah?? hantu ker apa?? ker dia dah follow, then bila kita follow dia balik..dia pun unfollow kita..hmmm apa ker mcm tu?? aiyooo kalau ada...macam tu pun bleh meh..kalau nk follow tu biarlah ikhlas, bukan d paksa atau terpaksa..follow sbb suka nk baca blog yg kamu follow tu huhu...tak paham..

2 comments:

Camy Alya said...

Err, ada jugak ye camtu. Ala, senang je. kak ziana unfollow lah dia balik. kiki :D

zianazone @ appleijo said...

camy - tu lah pasalnya..org mcm tu pun ada kan..gasak lah dia..malam nak unfollow2 dia..gasak kan dia yg tak ikhlas..janji kita ikhlas udah lah kan..