Wednesday, April 18, 2012

My #toshibaultrabook contest

bismillah, percubaan ptama ni nak join contest kat blog denai..tu pun sbb mmber sy puan bee yg kasi tahu pasal contest ni...kalau dia tak kasi tahu..agaknya tak tahu lah kot pasal contest ni kan hehehe..ok2 jom try buat entry pasal contest tu..kalau korang nak try..g lah blog denaihati ek..tgk cara2 nya ada kat sana..
*pic google sadja*

sy pilih my Toshibaultrabook # saya adalah lebih ringan daripada berat badan saya! hahaha, mana tak nya, berat dia 1.12kg jer aiyoo berat badan sy plak dalam 80kg hahaha banyak beza tu kan woo..mahu kalau thimpit benda ni..bleh retak seribu nanti hehehe..tapi tak kan lah nak himpit plak kan..syg tu..dah ar best, ringan plak tu..sbb tu lah skrg ni sy start diet balik, lps tu g jogging, konon nya nak ringan kan badan ni..tapi tanak lah ringan sgt mcm Toshibaultrabook sy tu..nanti kang terapung2 mcm bulu ayam plak sy kan hehehe..

cayokkk harap2 sy bleh mng hendaknya aminn..tak tahu lah btol ker tak apa yg sy buat ni agaknya..sbb 1st time try ni..hehehe..

10 comments:

puanbee said...

salam letak le gambar sikit , bagi meriah ini entri :)

zianazone @ appleijo said...

ohhhh nak letak gambor ek hehehe..sat2 aku try search hahaha..

SyUhAdA said...

gudluck sis..

Denaihati said...

terima kasih sertai My #toshibaultrabook contest dan good luck.

zianazone @ appleijo said...

syuhada - hehehe thanks syg..

denaihati - denai dh dtg check kan..alhamdullilah..cayokkk for me weee ;)

puanbee said...

Denaihati sempoi , dia buat contest mesti dia cek ..

zianazone @ appleijo said...

bee - tahu takpa..mcm ni baru best kan..bukan mcm sesetengah buat contest..tgk pun tak cehhh..

Sumijelly said...

good luck..semoga ada rezeki ...

Sumijelly.com

Sumijelly said...

good luck..semoga ada rezeki ...

Sumijelly.com

zianazone @ appleijo said...

kak sumijelly - aminnn..insyaallah, gd luck jgk sis