Monday, December 15, 2008

apa benda ni??


hahaha benda ni aku dengan kepekkk jumpa masa kat penang hari tu...mula2 tgk macam totttt jer..sekali nak kan kepastian punya pasal..dan dengan tak segan nya bertanya..aku dengan kepekk gi lah tanya org tu..apa benda alah nya ni..so sekarang kitaorg dah tahu benda tu apa hahaha..dan kalau korang pandai..korang teka lah plak benda tu apa ekk hahaha

8 comments:

zamrie said...

penang? pasambor kot hehehehe
tak tahu laaa lain macam jer?

Tujuh Kaki Dalam said...

usus lembu ke?

zamrie said...

usus lembu?? ko nii tujuh kaki dalam bersangka baik laaa hehehehe anak anak tikus yang direbus kot hahahaha

subhanallah...

Ummu Solehah Muhammad said...

toge kah?

BurungBelatuk said...

geli nengok...pe tu erk...

lavender said...

wakakkakkakaa... wehh kepettt ko telah merusakkan minda pembace sekalian... uhuhu aku nak hapdate blog aku tp tile aku nak masokkan gambo penang kan pc henggggggggg... syakettt ati ku inehhhhh

zianazone said...

wakaka kepekkkk syhhh tau..ko dengan aku jer tahu benda tu hapa wakaka...so kawan2ku sekalian..korang teka lah dulu tau..setakat ni blum ada jawapan yg btol lagi..minggu depan 25hb dec aku kasi jawapan dia ekk :P lebiu all jangan lupa cuba lagi yer..cayokk cayokk ;))

zianazone said...

seperti yg dijanjikan..nampaknya tak da org yg nak try teka benda ni apa kan..maka aku cakap jugak lah ekk jawapan dia hapa...benda ni ialah TELUR SOTONG hahaha kalau tak percaya..gi lah tanya TAUKEH KEDAI NASI KANDAR LINE CLEAR KAT PENANG NUN.. ;P