Thursday, December 25, 2008

suka hati jer nak maki aku

ermm pelik btol lah aku dengan mamat bawak motor waktu aku balik keja tadi..haiyaa tu lah pasal..org coti krismas..tapi aku yg keja kat site ni di paksa datang kerja tanpa kasi 3x gaji...ermm sabor jer lah ekk..nasib org makan gaji macam ni arr..haa cerita balik pasal mamat tu...nak dipendekkan cerita...aku tengah nak masuk jalan besar ni..dah puas kasi signal..ada keta kasi aku Q depan keta dia..sure lah aku tak yah nak signal2 lagi..otw aku nak Q kat depan keta tu..tetiba motor ni datang terus maki aku "wei bodoh..ko tak reti kasi signal ker, siap ludah kat kereta aku lagi tau (cian keta aku..dah arr seminggu tak mandi.kena ludah lagi)ermm sabor jer lah kan..aku malas nak bising2 dan balas apa yg dia cakap tu...akhirnya aku buat bodo dan drive macam biasa..

p/s :- untuk mamat sengal yg bawak motor tu $%&$^%$% ko lah (haa kan dah kena sekali)

3 comments:

zamrie said...

hahahahahaha

lavender said...

tuutttt tuttt tettttt.. tu je aku lapat tulun ko maki balik sape2 yg patot wakakkaka

zianazone said...

hahahaha tu jer ker..ko tanak sipak2 org tu gak ker