Saturday, December 13, 2008

muzik2


malam tadi gi shah alam tgk muzik2 live hahaha, adik aku dapat tiket free kawan dia amik kan..so aku pun follow jer arr...tgk muzik2 live memang lah best..tapi yg tak bestnya.nak amik gambar pun tak bleh, lepas tu dok kat belakang..yg nampak kepala2 org jer..kesudahan nya kamera aku tak da gambar2 menarik pun...nyesal gila..dan aku rase tgk kat tb lagi lah bagus gamak nya..tapi nway thanks arr kat adik aku yg kasi tiket free tu :P

2 comments:

zamrie said...

tiket free pun lagi mau komen?
tiket free tuu selalunya untuk tengok kepala kepala orang jer hehehehe sian ko ziana hehehehe
ko doa aku jadi artis dan aku wat show aku panggil ko dok atas pentas tak payah tiket k

zianazone said...

hahaha biasa lah...hak pengguna maa..kalau dapat free pun mesti lah ada benda yg nak komen gak..aminnn tapi tak moh arr dok atas pentas...dok depan pentas sudah :p dok atas pentas nak buat hapa...tak da paedah nya