Saturday, December 06, 2008

selamat hari raya aidiladha

selamat hari raya semua..ampun maap dipinta..sapa yg nak kasi duit raya tu sila2 kan lah datang umah aku ekk, tak pun pos kan jer..pos laju kan ada..kalau nak cepat lagi qurier arr hahaha..alahai hari ni tak leh nak type entry panjang2 arr, nak gi usha blog korang pun tak sempat tau...cc ni sengal nak tutup pukul 5.30 plak..nway semoga bergembira dihari raya ok..makan kueh raya tu jangan lupa kat haku yg tak balik kg ni hehehe..jumpa korang lagi lepas raya nanti insyaallah..assalamualaikum..

3 comments:

PENDEKAR said...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA KORBAN.

MEMAHAMI ERTI PENGORBANAN NABI IBRAHIM YANG SANGGUP MENGORBANKAN ANAKNYA KERNA CINTA PADA ALLAH

MARDHOTILLAH

:-)

zamrie said...

salam kenalan dan terima kasih kerana melawat blog saya yang tak seberapa tuuu.... heheheheh jumpa lagi ya

zianazone said...

pendekar - thanks fren..tak kan selamat hari raya jer kot..duit raya atau daging korban tak da ker hahaha :p

zamrie - salam kembali fren..thanks kat awak gak yg lawat blog kita yg cantikk ni (hahaha perasan giler)