Tuesday, June 12, 2007

antara emil emilda dengan manjalara

hahaha masuk cite drama kat tb plak blog aku ni..arr pedulik hapa aku..janji aku sekarang suka tengok cite ni...balik keja kalau bleh drive balik umah cepat2..manjalara aku suka tgk sebab manjalara tu macam aku punya size kot wakaka...cite ni aku tgk makin lama makin best plak...geram jer aku dengan sahara tu..jahat punya pompuan..ada saja jalan dia nak kena kan org.. yg cerita emil emilda ni pun best jugak..bila lah aku nak kena paksa jadik ceo (ada mehh org gila yg nak suruh aku jadik ceo hahaha) dan kawin dengan org hensom agaknya ekk hahaha mula2 kawin tak kenal satu sama lain..tapi lama2 cinta makin mendalam wahhh best jugak macam tu..kalau macam tu aku nak kawin dengan org yg tak kenal lah hahaha...tapi bahaya jugak sekali dapat laki yg tak bertanggungjawap mati aku kan...tapi best jugak cite emil emilda ni tau...walaupun aku rase cite dia macam ada tiru cite lain..tapi gasakkk arr janji aku suka tgk cite ni yeeehaaa..aku tahu sure korang pun suka tgk cite ni jugak kan...

3 comments:

yun said...

yup..aku pon ske dedua citer tu

zianazone said...

cite ni makin lama makin best kan..tapi aku rase emil emilda udah nak habis kot

Tenno Miyake said...

aku suka tengok raja farah tu la..

muka dia cun macam muka aku..