Friday, June 01, 2007

huhuhu amikkkkk ko wachaaaa


Minggu ni aku asyik sampai kat opis awal jer maklum lah sekolah cuti agaknya (tapi kekadang aku terpikir jugak..org cakap cuti sekolah memang lah jalan tak jem..budak2 sekolah punya pasal ke jalan jem huhuhu tak da maknanya kan bukan diaorg bawak keta gi sekolah pun)..tapi tak pa aku suka..hari ni pun aku datang awal jugak udah janji dengan kakak kat opis ni nak sarapan sesama pagi ni..kebetulan bos aku pun hari ni datang awal (tapi memang dia hari2 awal, tak kira lah cuti sekolah ke tak) nak dijadik kan cerita..aku ingat datang awal..nak tgk arr internet jap atau apa2 jer arr yang aku nak tgk dan check..sekali dia memulakan bicara lak sambil makan pau kacang yg dia beli kat memana ntah...aku pun apa lagi layannnzz jer arr..(aku ni kan pendengar yang setia hehehe) yg paling tak tahan nya…mula2 sekali bila dia start nak cerita..dia tanya aku “aida u bila nak kawin, jangan kawin lambat2 nanti nak beranak susah” hahaha uwaaa hari tu saudara aku tanya “ko bila laie” hari ni dia lak tanya, walaupun ayat dia lain sikit tapi makna still sama maa..aku udah nampak tua mehhh nak suruh kawin cepat2 hahaha haiyaaa..

4 comments:

yun said...

akhirnya ko sedo diri pon yg bahawasanye ko tu dah tua ye
wakaka
- aku pon ske gak time cuti skolah ni jln tak sesak

zianazone said...

hahaha bila lak aku tak sedor diri yun..aku sedor lah bahawa ko dengan kepekkk lagi tua dari aku hahaha :P

lavender said...

cet aku baru jek 18++ tau.. ahahahahhah

zianazone said...

hahaha meh ic ko kepekk aku nak tgk :P