Monday, June 18, 2007

Erti hidup

Angin kau membawa bahteraku kemana mahumu...

Dikamar daku sering bertanya
Mana tempatku di dunia
Tepuk dada tanyalah selera

Jika daku ingin berjasa
Memberikan hidupku makna
Tepuk dada tanyalah selera

Korus:
Inginku(kiniku) mengenali
Erti hidup yang diberi
Dunia jadi saksi
Liku-likukan ku harungi oh...

TIdak lagi kan aku disitu
Menyaksikan kehidupan berlalu
Kan u kerah darah keringatku

Tiba waktu aku tiada
TIdak akan daku sesali
Daku hidup caraku sendiri

Angin kan ku bawa bahteraku
Kemana majuku
Kini ku berani mengemudi
Kemana ku pergi

Bagai guruh bergegar bumi
Aku tetap teguh berdiri
Penuh pengorbanan yang sejati

p/s :- where is the LOVE ♥ wahhh dah lama giler aku tak dengar lagu ni hahaha

7 comments:

yun said...

secara kebetulan
aku layan blues 'suratan atau kebetulan'
ko layan blues 'erti hidup'
nora plak layan blues 'pelangi petang'
layannnnn

lavender said...

wakakkaka semua dok melayan belusss ek emosi tak menentuuu memasing...

zianazone said...

hahaha agaknya kita seropa kot semuanya sama (ada yg lain gak kot wakaka)..emosi time yehaaa..

cik bintang said...

kaedahnye ko letak lagu ni kenapakah?
tp aku suker gak lagu ni weh..
best ah..

Innocent Soul said...

Gila lagu tol ko nih.. hehehe.. weh sorry tak dapat join ko nye conference chat selalu. Aku agak busy sket. and Happy Birthday in advance! lol. Take care dear.

Tenno Miyake said...

weh.. ni lagu ke sajak?

apsal lyric dia tak best langsung.. macam bahasa orang jual otak-otak tepi jalan je?

zianazone said...

bintang - wakaka aku sajer jer letak lagu ni kat sini..tak da cerita lah katakan wakaka janji update blog maa..

elly - hahaha aku memang pencinta lagu :P ko bz ekk..sabor jer lah yer..thanks beb wish ko tu..

tenno - ni lagu lah beb..ko ni apa lah..lagu dengan sajak pun tak tahu ker :P hahaha