Thursday, June 28, 2007

msn & skype

hari ni ntah kat mana bos aku gi makan agaknya...masuk opis lambat jugak tau...ehhh apa plak cerita pasal dia ni...hahaha sesekali cerita pasal dia..ok jugak maa..sebenarnya macam ni..dalam pukul 2 after lunch tadi aku dok arr kat tempat aku macam biasa..sekali it department intercom suruh aku tolong close kan application kat pc bos aku tu..aku pun gi lah closekan...korang nak tahu apa aku nampak hahaha...bos aku ni pandai chat rupanya..dia bukak msn dengan skype siot..cehhh cakap org dia yg lebih...mongokkk punya bos

2 comments:

lavender said...

wakakak bos ko tak sporting.. aku ngan bos aku siap men ym lagik kalo die kat umah ahahahahaha

zianazone said...

wakaka tahu tak pa kepekkk..ntah apa2 lah bos aku ni kan..sengal giler jer aku rase