Saturday, June 16, 2007

bukan malas tapi

hehehe bukan aku malas tapi korang pun tahu kan keadaan aku kat opis ni macam mana sekarang..tak macam dulu laie..sejak dapat memo tu...aku stop terus cuma kekadang aku degil..aku masuk kejap2 jugak hahaha..dapat plak bos sangat lah sengal dan mongokk..nak update blog pun tak bleh..nak main tenet laie lah tak bleh..hari sabtu jer arr aku berkesempatan nak update blog aku ni..mana tak nya..bila turn aku keja hari sabtu..dia tak da..tu yg aku suka keja hari sabtu tu..leh aku update blog ni puas2..aku harap korang sabor ekk kalau aku lambat sikit nak update blog ni..muaahz lebiu all

4 comments:

lavender said...

bukan malas tapi ko mmg malassss wakakakakakakakakakakkak

zianazone said...

wakaka sengal punya kepekkk...aku bukan malas arr..tapi tak rajin maa :P

Tenno Miyake said...

tu pasal la gemok!

zianazone said...

ohhhh ko kutuk aku ekk..tak pa tak paa