Monday, May 21, 2007

gambor china part 2



ni arr roller coaster yg aku cakap tu..masa naik korang leh naik pakai keta kabel..kalau nak turun..korang bleh buat pilihan nak naik cabel car atau roller coaster tau..kalau yg takot macam aku ni..naik keta kabel jer udah..








ni lah keta kabel yg aku naik..oklah tak gayat rasenya...hahaha














Yu Nu Statue, a symbol of Zhuhai











loket mutiara yg aku belikan untuk mak aku sempena hari ibu tahun ni














Dr San Yat Sin Memorial Hall











Furama hotel, untuk penginapan hotel malam ke2 dan ke3..hotel ni tak best sikit..biasa2 jer hotel nya














jom kita lihat sapa yg kena..yg mana satu kaki aku hahaha

















Five ram statue, the symbol of guangzhou, macam tugu negara kat kl lak hehehe yg lain nya kambing jer..












kalau korang tgk suasana siang hari..mesti korang pun tak pecaya bangunan kat area sungai tu cantik bila malam2 tau












oklah pemandangan dia..menenangkan jiwa













gambar masa naik cruise through zhujiang river, guangzhou

4 comments:

yun said...

aku nk teka kaki ko. yg pakai sport shoes kaler biru langit tuh.
betoi kan ekekeke

zianazone said...

hahaha yg tu ko kata kaki aku yun..huhuhu salahhhh...sila try lagi ekk...wakaka

yun said...

wei betoi la tu..aku kena peha montok ko tuhh ar :-P

zianazone said...

hahaha mongokkk punya yun..mesti ko dah lama tak tgk peha montokk aku ni..jawapan ko tu salah arr :P