Wednesday, May 16, 2007

start kerja

haiyaaaa dah cuti lama sangat..semua nya malas..nak buat keja pun malas jugak..nasib baik bos aku tak da...bleh lah update blog..kalau dia ada ntah ler hehehe...so semua layan..nanti ada masa aku masuk kan gambar2 china lak ekk..tungguuu

Tengah hari tu aku gi lah cuci gambar..tak tahan nak tunggu lama2 tak sabor rasenya nak tgk gambar aku kat china wakaka..sekali aku gi lah hantar pilem2 tu kat kedai photozzom kat opis aku ni…dalam pukul 3 lebih aku gi amik balik..sekali…uwaaaa udah ler kena charge mahal giler, tak da free2 nak besor kan gambar ke hapa ke walaupun aku gi hantar cuci sampai 3roll pilem 36pcs tu sekali gus, gambar plak tak cantik..blurrr jer gambar2 tu mongokkk nya dan ada gambar yg dia cuci tapi gambar tu tak da..nak tipu aku lah tu..nasib baik aku check..siap ko esok aku hantar balik..ko cuci lagi huh…tapi nape gambar tu blur..tu salah kamera ke, salah bateri ker (tapi bateri aku baru beli tau) ker salah org yg cuci gambar tu?? Haa tolong jawap soalan aku ni…sapa yg salah sebenarnya..uwaa aku rase gambar kat hp aku lagi cantik..tapi sayangnya aku tak amik gambar banyak guna hp tu…

2 comments:

Tenno Miyake said...

Amende ko ni pemalas..

patutla besar.. hahaha!

zianazone said...

hahaha dengki dengan aku lak tu :P