Monday, May 28, 2007

ko bilo laie


cuti hari sabtu dengan ahad yg lepas, aku balik N9 sebab ada sepupu aku yg nak kawin..hari jumaat malam aku gerak dari ampang, sampai kg lebih kurang pukul 11 malam..tengah hari sabtu tu aku ke melaka jap..gi umah member opis aku yg kawin gak..oklah ekk..nasib baik lah aku tak sesat..aku bukan nya reti sangat jalan nak ke melaka tu..oklah akhirnya aku sampai jugak kat umah dia..sebenarnya ada lagi 1 jemputan kat senawang..aku tak sempat nak pegi sebab aku takot sesat jer..sampai kat melaka pun udah pukul bape tau..so kak mas sowie ekk sebab org tak dapat hadir..thanks atas undangan tu..ermm sepupu aku punya kenduri lak hari ahad semalam ar kan hehehe..malam sabtu dia angkat nikah, so hari ahad kendurinya plak..oklah ekk semua berjalan lancar jer, aku balik dan sampai ampang pukul 5 sebab lepas gi seremban saudara aku ajak singgah sendayan lak, gi kenduri kawin laie hahaha ramainya org kawin sekarang maklum arr cuti sekolah udah start kan..tapi ada satu jer yg tak berjalan lancar tau..kenapa mesti saudara aku tanya "ko bila lagi" uwaa jangan arr tanya aku macam tu..ingat aku laki mehh nak gi pinang pompuan..aku ni pompuan kena lah tunggu laki yg pinang aku haiyaa sabor jer arr...


5 comments:

yun said...

aku pegi kenduri k.mas tu.dgn k.olla. dah lewat kami sampai. alhadmulillah dah selamat dah dia. 'ko bila laie?' opss hehehe.
nanti aku tepek gambo dia kat blog aku ek.lupe plak bwk kamera arini

lavender said...

ko bile laie? ahahhaah aku lak tanye wakakakakakkaka.. amek ko.. :P

zianazone said...

hahaha korang cakap apa tu..aku tak perasan arr..tulisan korang tak clear arr wei..sila cuba sebentar laie ekk wakaka

lavender said...

cehhh mengot ar ko kepek :P KO BILE LAIE??????? ha amek ko ekekeke

zianazone said...

kat tempat aku ujan lebat ribut petir tetiba plak ni kepekkk..langsung aku tak nampak apa yg ko type tu kabus tebal hahaha :P yg aku nampak..ko bila nak kawin cik nur kepekkk hahaha :P