Thursday, May 17, 2007

Selamat hari telekomunikasi semua

Selamat hari telekomunikasi semua..haiyaa apa daa opis aku ni..hari ni hari komunikasi..dia punya internet down lah lak..saje jer tak nak kasi aku tenet lama2 lah tu hahaha..aku baru ingat nak upload gambar china kat sini sebab pagi tadi aku bawak cd dan cabel untuk install..so udah berjaya install..gambar yg ada kat hp aku ni dah aku pindah kan semua kat pc..nanti leh arr letak sini kasi korang tgk ekk..tak pa tak pa hari ni tak bleh esok masih ada maa..hurmmpp kendian aku sajer arr tipun maxis..aku Tanya aku punya kemuskilan masa ada kat china..mana lah tak peliknya sebelum gi china aku topup aku punya hp 60..baru 3 hari aku check dah tinggal 3 inggit jer, nak kata aku call org tak da..nak kata aku receive call sekali jer tu pun tak lama..nak kata aku reply msg..ada lah jugak tapi tak manyak..jadi aku pun tanya lah maxis apa hal..sekali dia jawap “ cik, kalau kita terima msg..kita pun akan kena charger rm1 jugak..kalau kita reply rm2 itu charge roaming cik” uwaa yg aku benggang hari tu aku tanya tak cakap pun pasal receive msg kena charge rm1 dia cakap pasal reply msg jer kena rm2, yg aku tahu kalau kita pickup phone jer yg kita kena charge haiyaaa huh maxis memang mongokkk..

2 comments:

lavender said...

laaa baru aku tau.. gitu gupenyek..

zianazone said...

hahaha haah kepekk gitu lah citenya :P