Saturday, February 19, 2011

company annual dinner

semalam company tempat saya kja ni buat annual dinner kat grand dsset subang jaya...sat best lah jugak..tapi yg tak best nya...saya tak kenal pun budak2 kat HQ nun...so makna nya semalam saya lepak 1 table dengan budak2 kat site ni...ermm dapat plak dok kat sblah laki kuat tdow..dan sebelah lagi laki banyak cakap..gila tak best..tapi tak pa lah kan..tak kira lah diaorg semua laki dan saya sorang jer pompuan...dok kat situ lagi better daripada dok dengan org yg kita tak kenal...saya sampai kat sana dalam pukul 5.30ptg (ermmm masa pegi tu..ada lah budak cina laki ni tumpang..ingat kan dia nak tumpang pegi jer, tapi balik pun dia suruh saya hantar dia jugak..dah arr umah dia kat jalan klang lama..lepas tu punya kedekot mamat ni..dah tumpang org..bayar parking pun buat bodoh jer..sy yg kna bayor sorang2...lepas tu duit minyak pun tak hulur..cehh sungguh tak bagus laki ni..nasib baik arr aku tak tinggal kan ko kat tepi jalan smlm tau huhu..len kali jagan harap nk tumpang lagi (hahaha kedekot suda)

syokk lah jugak semalam..dapat lucky draw arr..yg tak best nya balik lewat..sampai kat umah dalam pukul 1.30pagi..dan pagi ni kna plak kja..nasib baik hari ni sabtu..kja half day jer..haa jom cuci mata tgk gambar smlm hehe..

 tadaaa hadiah lucky draw smlam..saya dapat stand mixer hahaha..haruslah lepas ni saya rajin buat kek dan beskot kan yehaaa..sangat sukaaa...









ada 10 hidangan sbnarnya semalam..tapi sempat amik gambar2 ni jer..nak amik gambar semua..budak2 site tegur..amik gambar nak letak kat FB ker hahaha aku just senyum jer :)) wekkkkk sibuk jer diaorg tu tau..aku nak amik gambar pun tak senang huhu..

4 comments:

Puanbee said...

adoi sedap nyer..aku ni boley tengok je lah..hukss

zianazone @ appleijo said...

hehehe tgk jgn tak tgk..cuci mata tu kasi bersih sikit wekkk :P

adamcikstapa said...

amvoi.. :P

zianazone @ appleijo said...

amvoi2 jugak hahaha :P