Wednesday, February 16, 2011

happy besday kepek 090211

happy berday my bff aka anak mak angkat aku yg kat muor hehehe..sbnarnya besday kepek (nama sbnor cik nora yer kawan2 hahaha) ni 9hb February yg lepas..besday udah lama berlalu..cuma aku jer baru nak type entry ni hehehe...ermm 9hb masa besday kepek tu..aku mmg dah amik coti awal2 pun..niat kat hati aku ni..mmg aku nak surprise kat dia sblum dia jadi bini org tahun ni..akhirnya aku sampai gak kat ipoh..dan surprise yg aku buat tanpa bincang dengan sapa pun akhirnya jadi jugak tau hehehe..

happy besday kepek..aku harap ko sehat selalu, murah rezeki..happy dan bahagia hendaknya ekk..tahun 2011 ni ko dah nak jadi bini org kan..dapat jugak aku surprise kan ko..walaupun apa yg aku buat tu biasa jer.aku harap ko happy yer..sebab aku tahu ko dalam tekanan sekarang ni kan sbb nak uruskan pasal kahwin ko lagi..lebiu so much kepek..aku harap apa yg terbaik tu sentiasa untuk kita aminnn..
 kami

 kepek & dak tenyum (aiyooo gambar senget..hahaha)

cup cakes yg aku tempah dan bawak dari kl pergi ke ipoh :))

9 comments:

Puanbee said...

sodap nyer kek tu..happy besday jugak kepek...

Truly_me said...

heeeeeeeeeeee... aku sgt2 terharu di waktu hari kejadian.. giler ko kan.. dari kl turun ipow semate2 nak seperaiskan haku..dahtu bersekongkol ngan ali n the geng lak tu... uishhh.. aku spot kete ko kat dpn umah ali.. tp aku mmg betol2 x sangka ko ade dpn mate aku mase tu...

Ya ALLAH .. ko mmg best bud la pet...alhamdulilah syukran sbb aku dikurniakan sahabat yg sgt mngerti aku... ali pun sebenonye terharu beb ... thanks pet..lebius so much..semoga ape yg kite doakan menjadi kenyataan.. aku sentiase doakan yg terbaik untuk ko..

Puan Bee-- kalo nak cupcake mcm tu mintak kat miss kepet ye ekekekek :P

zianazone @ appleijo said...

puan bee - hehehe kek itu mmg sedap beb..tapi deco dia simple bebenor..tempah kat mmbr sekolah aku tu..

kepek - tahun ni jer arr aku dapat surprise kan ko gitu..nanti ko dah kahwin..susah lah kot aku nak buat gitu lagi..

p/s :- yeahhh sy syg semua kawan2 saya..kawan2 sy syg saya tak?? hehehe wekkk :P

zianazone @ appleijo said...

hahahaha aku sekonkol dengan ali masa aku dah nak dekat tapah aku rase..aku ingat tanak tipun sesiapa..nak terjah jer..tapi aku tak sure nak kna masuk tol ipoh ker atau simpang pulai..tu yg aku tipun gak ali tanya hahaha :))

zianazone @ appleijo said...

aminnnnn2...harap2 gitu lah kan..apa yg terbaik itu sentiasa untuk kita hendaknya :))

Puanbee said...

saya sayang tapi saya tak suka luah kan..hiksss malu !

sapa kepek? sapa kepet ? agagaa

zianazone @ appleijo said...

hahaha wekkkk gedik..sejak bila plak u malu dengan i ni..ee tak kose tau hahahaha

asal nya 2 2 kepek..tapi macam payah nanti kompius...so kena lah bpisah..sorang kepek...sorang kepet hahaha...blog budak kepek ni arr yg aku nk tukorkan :))

Truly_me said...

wakakakak puan Bee konpius tentang name manje2 gedik kite ek pet.. haha

zianazone @ appleijo said...

hahaha itu lah pasal..cian dia kompius tau :))