Thursday, February 17, 2011

YA!! sy mmg budak GEMUK!!

Pic : Search dkt google
thanks sebab menjadi sahabat yg banyak mengutuk saya..mencaci dan merendah2 kan martabat saya..teruskan kata2 sebegitu kalau kamu rase itu jenaka tentang diri saya, teruskan lah yer..saya sangat2 menghargai apa yg kamu katakan tentang diri saya tu..saya terima hakikatnya memang saya ni budak gemuk dan sebagainya...cakap lah apa yg kamu mahu katakan sbb saya ni kan tunggul kayu..saya tak da perasaan sbb tu kamu sewenang nya kata begitu dekat saya kan....saya jugak bersyukur sebab punya ramai kawan yg banyak mencaci daripada sahabat yang memberi saya semangat....thanks semua sesungguhnya ALLAH lebih mengetahui dan memahami apa yg saya rasekan...alhamdullilah...

13 comments:

adamcikstapa said...

haum! kawan! xbaik "over"low confident! :) mge kte sahabt sampai bila2 :) adam nk aida senyum je, who cares? hal kita, kita n Allah je tahu.

p/s: mucy2 hepi2 selalu..

zianazone @ appleijo said...

huhuhu thanks adam..ermm kita tak low confident pun..cuma kekadang tu sedih jugak punya kawan yg slalu mgutuk dan mhina..tapi tak pa lah..semua nya saya terima dengan hati yg terbuka..thanks jugak ekk sbb sudi jadi sahabat sy sampai bila2...cayokkkk2 ;))

mommylavender said...

ni mesti ati ngah tak ceat kan....

zianazone @ appleijo said...

jangan kata tak ceat..nak nangis pun ada huhuhu

adamcikstapa said...

wlcome! haish! kwn yg kutuk n hina tu xboleh dipanggil as "kawan"! xpe aida, bukan semua kwn "cruel" mcmtu, ade lagi yg boleh cares about u kan.. only 5% je kot mcmtu. who cares!
True friends mus also hav da same type of values. We cannot imagine being friends with someone who does not share our values. So saling mnerima what da type of our fren are. is't rite? sape budak tu meh adam belasah je :P hahaha..

zianazone @ appleijo said...

huhuhu tu lah pasal adam..maceh my bro sbb slalu kasi kata2 semangat..apa yg penting..kata2 semangat hahaha..cayokkk2..

aiyooo nak belasah org plak budak ni ekk..tak yah blasah2..biarkan lah dia..Allah sentiasa berpihak pada org yg redho dan sabar..harap2 kita di berkati udah lah ekk..

p/s :- untuk org yg suka kutuk2 tu..thanks sbb slalu kutuk2 sy..kata2 kamu itu lah semangat buat sy sbnarnya (tp saya ni sensetif jugak..sbb itu rase nak nangis uwaaa) huhu

adamcikstapa said...

hep! yes! semangat! canggey! :P
REdho... (terus tunduk)

jwp p/s: aah bnda tu semangat! (xmo nangis! :) be cool)

zianazone @ appleijo said...

hehehe thanks adik adam :P tk kira nk nangis jugak untuk kurang kan rase tak best ni :P

Puanbee said...

adoi sapa tu meh haku cili sikit dia..mcm biaaaaasaaa..ekek saar lah epol aku pun gemok ugak! hiksss

zianazone @ appleijo said...

huhuhu biasalah wei..sapa lagi kalau org yg kurus cakap gitu...huhuhu takpa lah..cayokkk2 beb..ingat dia sorang ker yg kurus?? kita pun bleh gak..

Truly_me said...

sapekah yg berani ngutuk2 adek aku ni ek.. nanti aku kabo kat mak ye pet.. musti mak lesing die..sgguh x beradab org yg mengutuk ko tu.. die x layak langsung dipanggil kawan.. jgn disebabkan kutukan tu ko lemah semangat pet.. yg penting hati ko baikkkkkk punye... lebius 4 eva adekkuss...

zianazone @ appleijo said...

huhuhu aku down gila smlm wei..nangis sampai mata bengkak hahaha..tapi skrg aku dah ok..aku kna kuat untuk org2 yg sayang aku..lebiuu too kakak ku syg!!

zianazone @ appleijo said...

huhuhu aku down gila smlm wei..nangis sampai mata bengkak hahaha..tapi skrg aku dah ok..aku kna kuat untuk org2 yg sayang aku..lebiuu too kakak ku syg!!