Friday, February 11, 2011

bertukar

yehaaa blog saya udah bertukar..ala2 pink gitu..siap ada ladybird lagi huhuhu saya sangat happy dan suka..hari jumaat yg mulia..dapat plak layout yg d design percuma oleh my BFF puanbee.com...thanks beb..ko slalu design kan blog ni tanpa mintak apa2 bayaran pun...thanks sangat..ni yg buat mud melonjak2 nk aktif story mory lagi ni hahaha..ermm tu jer untuk hari ni..tunggu hari esok dan seterusnya..saya pasti akan update blog ni yehaaa...macehh my dear fren..kalau korang nk tgk blog dia...click kat link ni ek.. PUAN BEE

6 comments:

mommy said...

epoiiiiii!!!!!!!! mane cbox?????jenuh mommy cari tau...bawah tilam pun tak de..keh2

zianazone @ appleijo said...

mommy hehehe shout box semalam ilang..tapi hari ni tadaaa epol udah letak cbox itu..cuma colour dia jer yg blum smpat nk tukar lagi hahaha

Truly_me said...

pet.. aku pun nak betuko gak..bleh tulun aku x weh.. udah setawon lebeh blog aku x berusik.. aku ingat nak berblog balik ar...uhuhu

zianazone @ appleijo said...

tahu tak pa wei...udah lama ko tak berblog tau..meh lah blog balik..untuk meriah kan suasana blog kita hehehe..ko nak aku tolong apakah??

Truly_me said...

tlong tuko kulit blog aku..menyampah dow tgk yg berkurun lamer ituk...plis la dong

zianazone @ appleijo said...

hehehehe ok2 nanti aku try..ko kasi email dgn psswrd kat aku tau,sms suda :P