Tuesday, February 22, 2011

contest tangkap leleh anjuran puanbee.com


Syarat-syarat nya mudah jer tau :))

1-follow - DONE
2-letak banner di atas didalam entry (banner hb tak perlu lah)- DONE
3-buat tajuk - contest tangkap leleh anjuran puanbee.com - DONE
4-Dalam entry tersebut :
-cari entry pertama blog www.puanbeee.com-Letakkan tajuk sahaja didalam entry
* rahsia kita berdua
-cari satu entry yang membuatkan korang tangkap leleh dan huraikan kenapa anda suka entry tersebut.
* entry yang paling best " una nak minum milo" hahaha una budak yg tomey dan pelat..kalau jumpa dia..punya lah banyak cakap..tapi dalam2 banyak benda yg dia cakap...cuma sikit jer yg aku paham..hehehe mesti semua kompius kan macam mana aku kenal una...sbnarnya aku ni kawan puanbee..kami kenal kat dunia bukan realiti ni arr..dari situ kami kan dan akhirnya sekarang menjadi sahabat yang baik jugak aku rase..suka sangat kat bee ni..dan lah peramah..kalau cakap non stop..syok gila g umah dia..pegi jer mesti dia ada buatkan manisan untuk saya (hahahaha aiyooo udah lari tajuk ni ampun puan bee, saya join ni pun just untuk memeriahkan tangkap leleh itu hahaha..tak mng pun tak pa..janji apa yg penting..kejasama..won wonderpet)...cite balik pasa una tu..aiyooo itu budak..udah lah cute..kalau buat milo..mesti milo yah lebih kan..dia pun suka makan milo gitu jer..budak2 skrg kan..rosak gigi nanti tahu arr..untuk una..jangan milo banyak sgt..tak elok untuk kesihatan..untuk kecerdasan tak pa..tapi tak leh slalu ekk..lebiu bebeh..ni jer kot..tapi pape pun..semua entry ko best..macam2 adaaa :P

saya nak tag :- cik kepek, puan yun dan semua yg baca entry ni (yg ada blog jer arr..kalau tak da blog..macam mana plak nak buat entry kan hahaha) :P

kalau korang nak join..click kat link ni ekk (puanbee contest)

6 comments:

Puanbee said...

ekeke dtg ,elihat byk lak iklan keluar disini :)

zianazone @ appleijo said...

iklan jer banyak..tapi hampeh tk dapat2 BE lagi pun uhuuukkkkk3..

Puanbee said...

hehe Aku dapat BE lagi..ko kena selalu update profile di nuff tu...

zianazone @ appleijo said...

wahhh bestnya ko beb..dapat BE lagi ekk huhuhu nak update macam manakah wei??

Puanbee said...

nanti aku ajar ..nuffpoblem tk leh login hr ni

zianazone @ appleijo said...

nanti ko ajar ekk..wah syok nya hehehe