Wednesday, February 23, 2011

leher terseliuh

huhuhu tak tahu macam mana bleh jadi..cite nya macam ni..semalam balik kja..tak tahu lah aku ni kenapa agaknya..rehat2 kejap dan terus pegi masuk bilik air dan mandi, mak ayah pun pelik sbb aku selalunya tak macam tu haha..masa mandi ok lagi..rasenya jadi masa aku syampu rambut kot..tak tahu lah macam mana aku syampu rambut kan..lepas mandi leher aku dah tak bleh nak gerakkan..gila sakit wei..memula ingat tanak g klinik..tapi macam teruk plak..aku apa lagi..nangis2 dan ajak mak dengan ayah hantarkan aku kat hospital ampang..

pegi hospital ampang dalam pukul 8 malam..ramai jugak org masa tu..huhuhu thanks mak n ayah sebab hantar kngah g hospital..tapi ayah bawak keta adui gila laju..makin sakit leher aku hahaha...aiyooo aku dah cakap sakit2 pun..ayah buat derk jer cehh..kejam btol ayah malam tadi wekkk2..so lepas2 check..dan leher aku kna xray gak..doktor cakap leher aku terseliuh..siap buat lawak cakap aku mandi ker brenang..cehh nasib baik ko ensem doktor..kalau tak..huh ciss jer tau..lepas habis check semua..balik umah..dalam pukul 11.45 gak arr...ermm dah balik umah pun leher aku still sakit gak, aku siap tanya doktor..makan ubat leher bleh elok ker?? hehe..tp sampai umah aku terus makan ubat dan sapu ubat gak (padahal susah sbnarnya nak makan ubat..dh sakit sangat..tpaksa gak arr makan)..

ermmm ingat kan ok lah..punya lah susah aku nak tidur malam tadi..aku lena dalam pukul 4pagi kot...pagi ni plak aku kja macam biasa huhuhu..g keja drive keta dengan keadaan leher yg tak bleh nak pucing dan toleh 100%..korang bayangkan lah macam mana aku bawak keta..aku pikir pun..lawak pun ada hahaha..ni kat opis..leher aku still sakit lagi..ingat jap lagi nk makan ubat arr huhu



9 comments:

Puanbee said...

tu dia byk ubat nih mcm mana lah boley terseliuh..hikss

beb ko suka kucing kan ? jom jon contest nih

http://beecontest.blogspot.com/2011/02/contest-aku-kucing.html

zianazone @ appleijo said...

aku pun tak tahu beb macam mana bleh tseliuh..yg aku tahu udah sakit jer..seksa wei kalau sakit melibatkan leher ni..huhuhu tak leh tdur aku smlm..nk bangun pun mak dengan adik aku tolong angkat pala aku huhu..

wahhh contest kucing ker hehehe..sat aku g ushar..

antalya said...

ish ish ishh..camno la leh jd lagu tu.apsal ko tak mintak mc je wei

Puanbee said...

beb mana url blog contest ko ? aku nk letak link kat blog contest aku nun!

Puanbee said...

so ko tk mc lak hr ni naper ?

zianazone @ appleijo said...

yun - huhuhu tak tahu lah wei..tapi aku pelik smlm..aku pun tak tahu kenapa..mayb sebb mmg dah nak kna kan huhu redho jer beb..pasal mc plak..aku pun tak tahu gak knapa aku tak mintak mc kat doktor tu..gagah sungguh aku g keja hari ni..hehehe

zianazone @ appleijo said...

bee - blog contest aku dah hide kan..aku ingat 1 blog ni jer arr beb..blog tu pun aku tak tgk pun..aku kja hari ni macam biasa...aku pikir mc kang..aku tidor jer kat umah..lagi sakit leher aku kot..so baik aku g keja jer kan hehehe

Truly_me said...

aku pon nak tanye mcm dokter ensem tu tanye "ko mandi ke berenang neh?" ekekekekek :P

zianazone @ appleijo said...

hepp haruslah aku mandi jer..mana ada berenang2..kalau berenang..comfirm lah lepas hehehe