Saturday, February 12, 2011

semangat!!

ermm dah lama aku pikirkan..dan lama jugak aku tak menjalankan...tapi kali ni aku nekad..dengan semangat yg baru..aku tak tahu dari mana datang nya semangat itu..tapi yg pasti..aku akan melakukan perubahan..tanak lah sentiasa jadi macam ni..asyik d cemuh dan d caci..apa ingat aku tak da perasaan ker?? hello aku manusia yg penuh dengan perasaan ok..kata2 kau itu,aku jadikan semangat untuk aku teruskan pejuangan hidup ini..dan aku akan bukti kan..aku mampu untuk lakukan!!..lakukan bukan untuk engkau atau pun sesiapa..tapi untuk diri aku sendiri..yeahhhh semangat!!

8 comments:

Truly_me said...

Apekah ????

zianazone @ appleijo said...

apa lagi wei..semangat jadi aida yg baru lah.. hehehe :P tungguu

Anonymous said...

semangat gula cap teko!! :) anonymous..
wah dlm nk brahsia ttg blog! nah dah grabbed di sini... (mesti kezut)
bhahahaha :)
adamcikstapa a.k.a gula manis

zianazone @ appleijo said...

hahahaha semangat semanis gula yer..tapi tanak arr manis2 macam gula..nanti kna kencing manis plak tau wekkk...

ayooo budak ini udak jumpa blog kita..habis lah semua dia baca hahaha..tapi gasak arr..semua ni tentang diri sndiri jer..tk da kna ngena dengan org lain tettt :P

zianazone @ appleijo said...

hahahaha semangat semanis gula yer..tapi tanak arr manis2 macam gula..nanti kna kencing manis plak tau wekkk...

ayooo budak ini udak jumpa blog kita..habis lah semua dia baca hahaha..tapi gasak arr..semua ni tentang diri sndiri jer..tk da kna ngena dengan org lain tettt :P

Anonymous said...

heee.. bhahaha... :) kasi bace itu semua entry!
xlah saja nk survey blog weekend2 ni :)
adamcikstapa

Truly_me said...

sapekah ??????

zianazone @ appleijo said...

hehehe nanti kita gosip yer :P