Tuesday, October 05, 2010

2nd TAG dan 1st time dpt AWARD hahaha

Tag ni pun dari Puan HoneyvsBee gak hahaha best jugak kna Tag ni kan...nak Tag lagi bleh tak :P

1 . Write 5 intresting facst abaout the person who gave u this award .
>Seorang ibu penyanyang.
>banyak ngomel hahaha kalau bcerita non stop
>Baik hati dan hobi minat yg sama macam saya
>Befikiran matang
>suka masak macam2 kalau sy g umah dia. .

2. Write down 10 intresting facst about your self and your hobby.
>Nampak Comel tapi sbnarnya comot hahaha.
>Suka masak tapi tk suka kemas umah..
>Hari-hari 0n9, kalau tak blog sy akan berFB.
>tak memilih makan, kalau bleh semua yg halal nk try dan paling suka gila makan kek cokelet indulgen.
>suka lepak kat umah..tk suka sgt merayau..tapi g bercuti sy suka haha macam mana tu??.
>tak suka d paksa dan tak suka jugak memaksa.
>jarang lepak dengan kawan2 sebab semuanya udah habis kahwin huhuhu
>suka tampo org ;)) (sbnarnya cakap jer..tp tk pnah tampo pun).
>Tak suka tempat ramai orang rase macam semak samun jer...
>paling pantang kna tipu..dan tak suka pada org yg lupa daratan..

3 . Pick your most 10 deserving recipients and describe them.
>saya pun nak tag semua follower saya . .boleh tak?

Award ni tok korang gak kalau korang dan siapkan tag ni..dan thanks sbb korang rajin datang blog saya..lenkali tinggalkan lah komen sekali ekk. .

2 comments:

Tomato Gurl's Life said...

tahniah dpt award n tag..jadikan semangat utk berblog..yeah!!

appleijo said...

cik tom - hehehe maceh..1st time kna tag tau..best plak rasenya hahaha..nak tag lagi :P