Friday, October 01, 2010

Blind Date Chewahhh

ermmm jam udah pukul 6ptg..tapi aku tak bleh balik koje lagi ni..mana tak nya..punch card punya jam tu lambat 15 minit lah plak huhuhu tak pasal2 kna tunggu lagi tau..tapi tak pa..aku kan rajin org nya hehehe..balik ni ada blind date aka buat ketupat aka blutot apa yg patot hahaha dengan Puan Honeybee hehehe dia janji nak masak kan kek cekelat untuk aku wahhh dap nya (tak makan lagi dah puji ni lip...so jangan tak tahu.aku nak mintak tapau lah tu hahaha) so tunggu ekk..aku balik ni terus datang umah ko..kalau lambat tu maklum arr..jalan tu bukan aku yg punya hahaha...so kita jumpa kat umah ko yer cyunk muaahz3..

p/s :- lop..jangan jeles ekk..sapa suruh ko dok jauh sangat dari kitaorg hahaha

3 comments:

honeyvsbee said...

Hahax. .toing2. .aku ingat jalan tu ko punyer. .lop meh cr keja kat kl jer. .

Peni Anani said...

kowng mmg cm too nan aq an an an... hurmmm..
angah: aq dok rancang cm too ugak... tingin lari dr masalah... tp nk dok mane.... kije ape... aq tate sesape...

appleijo said...

H0ney - haha bnyak ar ko,kalau aku punya jalan,aman idup aku g memana tau hehe
peni - jgn wisau ar,ckp nk bdkari kan..Kita0rg kan ada beb..