Friday, October 08, 2010

thanks 0uls..muuaahz3..


dah lebih setahun kita kenal kan..thanks kat korang sebab sudi jadi kawan appleijo hehehe...so apa pendapat korang tentang aku ni?? meh2 kasi pendapat sikit..alaa sikit jer aku nak pendapat..bukan banyak pun..

p/s :- sowie lah gambar budak2 lain aku tak da..ni pun cyon yg send kat aku tau..

3 comments:

Peni Anani said...

hurrrayyy... dah lame an kite kenal... thanks aw ko slalu dkn nan aq wlupn kite njauh... thnks jd kakak aq... tp beb... aq windu yunk laen ugak r... huhu.... ane ag ekk..keh3... fuuuyyyooo... pic yunk tengah too sape?? santik gak... keh3

Honeyvsbee said...

keh3. .aty . .ko baik tau ,sportin ,tenang je ku wase. .ko tau tak .aku penah gak tepikir awatla kakak aku tk mcm ko,kalau kakak aku mcm ko mesti best beb. .huhuhu. .

appleijo said...

penia - hehehe tu arr dah setahun lebih kita kenal..harap kita akan jai sahabat selamanya insyaallah aminnn...thanks gak sudi jd adik aku hahaha..yg tengah tu aku tak kenal lah sapa..aku pun rindu kan yg lain2 gak..tapi ntah arr semua diam gitu jer..

honey - hehehe thanks beb..aku pun syg ko gak macam adik aku..gini lah aku macam yg ko kenal..luar dalam sama jer..thanks ekk sudi knal n kawan dengan aku yg comot ni hehehe