Wednesday, October 13, 2010

apa daa

semalam aku titow lewat jugak arr..rasenya dalam pukul 3lebih kot hehehe gila jer kan..pukul 5lebih dah kna bangun hantar mak kat bus stop plak..so pagi ni sepatut nya bangun pukul 6.30..aku dah tlajak sampai pukul 8..nak buat apa pun dah tak sempat..cepat2 aku siap2 gi kojer..takot lambat plak sampai kat opis nanti..jalan tu dah arr hari2 jer..tak penah nya nak clear...kalau clear pun mayb hari sabtu ahad jer lah kot..

pagi tadi dah lah lambat g keja..ada plak keta ni..dah tahu ko buat double park..jangan lah tarik hand break tu...susah kalau org yg rushing macam aku ni.dah satu hal nak kna hon2...buang bsing jer pagi2 tau..bila ko dah sampai kat keta ko dan nak alihkan..bukan ko nak mintak maaf kan..mmg dasar ko lelaki kulit itam arr..mongokkk jer ko ekk..dah buat salah..lepas tu nak buat bodoh huhuhu sabor jer lah aku tau..kalau tak sabor..dah langgor keta ko tu..nasib baik aku sygkan keta aku lagi cehhh..apa punya turrrr..

2 comments:

Honeyvsbee said...

Hehe. .simbah cat jer. .wakaka ajor mu jd jahat. .

appleijo said...

hahaha simbah cat nanti org nampak arr..aku ingat nanti nak letak paku jer (hahaha lagi kejam)