Monday, October 11, 2010

Hati dan perasaan t0longlah aku..

Blik dr keja ptg td,aku tk terus blik umah pun,aku trus pg cc,ingatkan nk try isi f0rm keja k0s0ng kat tnb,tp laman web tu tk bleh masuk lah plak huhu sb0r je ar,aku maleh nk buat kt opis,line tk clear sgt,dh ar tarikh ttp dia 15hb ni..

Emm knapa dgn aku hr ni ek,reni aku dh mkn 2keping cekelat cdbury hazel nut,blik keja lepak kt cc sampai pukul 10,skrg aku mkn s0rang2 kt bugis street pndan indah huhu aku pun tk thu aku knapa agaknya,tp apa yg aku tahu,tahu kebenaran sesuatu perkara mmg baek tp benda tu buat em0si aku tk tentu hala..Bkn 1kebenaran,tp ada beberapa benda yg aku thu dlm minggu ni,aku tk tahan..Aku tk kuat! Bila pkir aku rasa nak nangs sepuas hati aku..Tp nanti jd mcm hr tu plak,g keja mata bngkak2 huhu..Mud em0si dan perasaan,t0l0nglah kembli n0rmal..Jgn ar slalu pkr yg bkn2 hurmpp :'(

4 comments:

Honeyvsbee said...

Weh epol. .rilex la. .jgn rosakkan diri krn bdk tu ek. .ko kan ada real bf. . . . So jgn pikirkan dia terus.. .tolong la beb. .tkmo sedih2. .

appleijo said...

Hehe aku ok ar fren,aku tk pkir dia pun,aku pkr pasal bf aku gak hehe kan aku ckp ada beberapa pkara,so bkn pasal tu jer maa,bnyk bnda lg yg aku pkr ni,tp tk pa..Aku ok punya yeahhh

Honeyvsbee said...

Yeaah. .that my girl. .

appleijo said...

hehehe apa yg penting..buat bodoh jer yea yeahhh huhuhu