Tuesday, October 12, 2010

Lap0r plus malas

Kt site 0pis ni ada ar beberapa kantin,tp aku tk pnah lunch kat dlm site ni pun,mana tak nya,kebnyakan nya kantin ind0nesia,lg satu kantin cina tp tkang masak nya ind0n huhu tk k0se aku nk g mkn kat situ,tk thu mana dia beli brg2 nak msak tu dan mcm2 benda ar yg aku pkr,so kesudahan nya hari ni aku blap0r,dah ar pg td tk brfast pape pun,huhu per0t dh rasa sakit ni,tp tkpa tahan2 n harap dpt btahan smpai pukul 6 msa aku blik keja nanti hndaknya..

slalu aku g lunch dgn bdk sub c0nt tu,hari2 pnjat bkit kt tepi tnb tu untk lunch kt the mall,sana je tmpt yg paling dkt nak mkn,reni bdk tu tk keja plak,sbb tu hr ni maleh aku nak g mkn..Emm tit0w je dlm keta sampai pukul 1 nanti huhu sb0r je ar ek..

4 comments:

Honeyvsbee said...

Adei. .p la makan. .

antalya said...

meh la dtg mkn kt damansara ni..ekeke mcm dekat je kan

appleijo said...

honey - aku tak p makan pun..tgh blapor lah ni huhuhu

yun - hahaha kalau dkt aku dah sampai tau..saje ekk ko ciss :P

Honeyvsbee said...

Wewewe