Wednesday, October 06, 2010

RM2.959

sebenarnya slama 4tahun berblog..sy tak pnah pun bukak laman web tu..tak pnah nak amik tahu bape duit tabung saya..dan tak pnah gak rase nak check sampai password pun bleh lupa..tadi puan Honey suruh try check..saya pun  gi lah check dan request password baru..tak sangka plak bleh tau sbb sblum ni ada buat gak..tapi semua hampeh hehehe kalau semalam sy dapat rm0.25..hari ni sy check kat tmpat lain..duit tabung saya ada RM2.959 hahaha...sy pun tak tahu..rasenya tu rm2inggit nak masuk rm3 inggit kot..sebab sebelah 2 tu dia letak simbol titik (dot) kalau simbol koma (,) kan best..bleh gak buat belanja kawan2 haiyaa tate reseki arr ini macam..baru ingat nak hoyeee2 hahaha tak pa lah ekk..mayb pendapatan sampingan kat nuffnang lagi berbaloi2 sebab tak salah..baru jer kejap letak iklan dia..udah dapat rm0.25sen...kat tmpat lagi 1 tu...dah letak iklan dia hampir 4tahun gak rasenya...dlu aktif gak blog...tapi ada banyak tu jer hehehe..papepun alhamdullilah..rasenya duit tu saya tanak tuntut arr..kelakor jer..beli kek cekelat indulgen kat secret resepi pun tak lepas tau haiyyaaaa...

2 comments:

antalya said...

sama la kita suka kek ceklat indalgen kt secret recipe tu..sedappp

appleijo said...

hehehe tu lah pasal yun...best gila kek tu kan..rase makan tk puas jer huhuhu