Friday, October 01, 2010

bestnya kalau aku yg dpt rase semua tu..

huhuhu petang semlam balik kja sampai umah lambat gila..nak dekat pukul 8mlm baru sampai umah kalau tak silap..mana tak nya..ada crane tumbang kat area jalan loke yew sana huhuhu sabor jer lah ekk...dah arr kuar opis hari2 pukul 6.15 (bukan aku rajin tau..tapi pasal punch card punya mesin..tak tahu nape adjust lambat 15minit hahaha haiyaaa)..sampai umah dok rehat dalam bilik jer arr..penat lah katakan..padahal kat opis tak banyak kja mana pun..tapi penat sebab drive (aku bawak keta manual ok..bukan auto :P)..tetiba adik aku panggil (adik no.3)..

ngah2 cepat..ko nak rase tak..aku apa lagi xcited gak arr sebab tak penah rase benda tu...mesti korang tak sabor nak tahu apa aku rase kan hehehe...(saje wat suspen)...dia kasi rase powot dia..(dalam powot dia ada baby 8bulan) huhuhu best nya aku rase tau...dpt rase baby tu gerak n tirajang aku hahaha (uwaa tetiba sedih plak..bukan sedih knapa..tapi ntah lah ekk) bila lah aku nak dapat rase benda tu kan..mesti best n happy jer baby ada dalam powot..bila baby dah lahir..lagi lah best agaknya..

p/s :- baby cepat arr kuar..makngah tk sabor nak tirajang ko plak hahaha (kejam gila)..lawak jer..makngah tk sabor nak peluk cium ko ni baby..next month mesti ko kuar kan..gila bestt (*_~)

3 comments:

honeyvsbee said...

Haxhax teringin ek? Aku dah 3x rasa serik beb. .takmo takmo takmo. .

appleijo said...

teringin arr..nak gak rase gerak2 hehehe ni asyik rase cacink bunyi2 jer..nyampah lak aku beb hahaha

antalya said...

time bb terajang manja mmg la best.time dia nk kuar hazabbb