Monday, October 11, 2010

musim kenduri

mornink glory semua..lepas habis raya..sekarang sibuk plak org buat kenduri kahwin kat sana sini kan..hehehe aku ni asyik pegi kenduri kahwin org jer..kenduri sendiri bila agaknya huhuhu (Ya Allah cepat kan jodoh ku aminnn) ermmm semalam pagi pegi ke senawang umah sdara ayah kahwin..sbnarnya dah lah tak da kad jemputan..just call dan sms alamat jer..ayat pun tak sure umah sdara dia kat mana..biasa lah aku yg drive (tak bleh n tak tahu knapa..bila aku dok belakang jadi pnumpang..aku akan mabuk n muntah2 hahaha macam org 2st time nek keta jer cehhh) aku men redah jer semalam..alhamdullilah tak sesat pun n jumpa umah sdara ayah tu..balik dari kenduri mak plak sibuk ajak singgah kat kampung..aku turutkan aje..lagi pun dekat sangat senawang dengan rembau..hehehe oklah tak da apa pun...dapat lah jumpa makngah sebab next week makngah nak g mekkah dah..so dalam pukul 6lebih gerak balik kl..sampai kat kl dalam pukul 8lebih gitu lah..balik salin2 baju..aku kuar balik..

kali ni pegi kg baru plak (restoran the ship) member acl (akademi cabaran langsing) nak belanja sebab semalam besday dia huhuhu 29tahun besar n dok kat kl..tapi jalan nak g kg baru bleh tak tahu hahaha..setengah jam gak arr aku cari kadai tu..sabor jer arr..nasib baik jumpa gak..kalau tak jumpa..mmg aku terus balik jer (protes konon2 tak jumpa jalan..padahal salah sendiri yg tak reti g sana) hahaha..aku jenis suka dok umah..sebab tu separuh jalan aku failed sikit..balik umah dalam pukul 12mlm..n msg2 dengan inchik ehem2 dan terus titow..

p/s : sebelum titow..mamat yg aku benci tu tetiba call..n aku tercancel kan call dia...aku tak msg atau call balik pun hahaha agaknya apa lah dia akan pikir aku cancel call dia kan :)) (lantak dia arr..sapa suruh buat aku geram n tak suka dia..padan muka)

2 comments:

Honeyvsbee said...

Hoho. . .manyak bz ini olang. .

appleijo said...

hahaha tahu tak pa..tis week pun banyak kenduri gak haiyaaa