Wednesday, October 06, 2010

RM0.25

M0wnink gl0ry 0uls hehe emm cite pasal rm0.25sen hehe mcm kelak0r plak 25sen ni,mst k0rang tertnya2 duit apa kan hehe..Sbnar nya lupa ar,tp rasa mcm kelmarin k0t,kwn sy si h0ney happy gler,dia ckp duit tbung dia alhamdulillah udah bnyak jgk,bnyak mana sy tk thu ar ek,tk tanya dia pun udah bpe dia simpan,so sy pun gatal tngan ar,smlm check duit tbung sy plak hehe sy tgk ada rm0.25sen hehe lawak plak rasanya,bkn hapa,udah lama sy buat bl0g ni,bru skrg nk start nyimpan duit,kalau dr dlu sy buat,mst udah bnyak kan,tk pa ar,sy bkn hapa pun,skadar suka2 jer,tp kalau ada pndpatan sampingan tu alhamdulillah,rasa mcm duit dtg bg0lek dpan mata lah plak hehe pape pun,thanks nuffnang sbb kasi sy duit tbung itew..Lebiu muuahz3 (*_~)

5 comments:

Honeyvsbee said...

Beb try cek adverlets tu,kot2 mang ada duit. .kan dah lama letak iklan tu

appleijo said...

ermmm hampeh..password dah lupa..aku mintak password banyak kali..dia tak kasi pun tau..kasi pun tak leh masuk gak uwaaaa ;'(

sarah-najwan said...

salam kenal..
xpe..sket2 lama2 jd bukit..

Tomato Gurl's Life said...

sikit2 lama jd bukit :)

appleijo said...

sarah - salam kenal gak hehehe macehh..cayokkkk2

cik tom - hehehe tu lah pasal..dlu buat blog suka2 jer..tk sangka plak bleh buat duit tabung hahaha..