Friday, December 24, 2010

1st GiveAway fm Zianazone @ Appleijo

ni entry meletak sampai 24dec, 23.59p.m. hehehe entry tbaru..korang kna scroll ke bawah taw..

salam yuhuu i'm comink..slamat hari2 semua hehehe..tgk org buat contest dan giveway..so aku pun teringin gak nak buat hehehe..ni contest ptama aku..kalau ada yg kurang harap maap kan ekk..teguran amatlah d perlukan untuk giveaway atau contest akan datang plak hehehe

Jom tengok syarat!!

1. Follow blog zianazone @ appleijo ek. Wajib tu hehehe..wekkk2 :P
(jgn lupa kasi ID follower korang tau)

2. SAYA NK KENA TAMPO
Itu tajuk entry yang korang kena buat...tak bleh ubah2 ekk hehehe sapa ubah..nanti kena tampo wekk2 :P

3. Letak banner nih dalam entry korang (wajib) , kat sidebar (tk paksa tau) dan link balik kat entry ni...(sharing is caring :P)

4. apa yg korang kna buat ek...aku nak korang teka...setakat 23.11.2010..aku punya point bonuslink ada bape?? hehehe tu jer...jawapan yg tepat atau hampir tepat..dia lah pemenang nya.. :))


5. Tag - 3 orang minimum 

6. korang kena datang balik kat entry aku ni..dan postkan link yg korang buat tu kat comment entry ni k..jangan lupa letak id follower korang gak..

7. Start : 24 Nov 10 - 00.00a.m, Closing Date 24 Dec 10 - 23.59p.m.

8. 1 bloggers btuah akan menang:, kalau banyak sambutan..hadiah akan tambah lagi..insyaallah..
topup kad (maxis, celcom & digi) - RM15
Voucher Tunai Jusco - RM10
1 Entry Tiket Dewasa ke Sunway Lagoon All Parks (Waterpark + Amusement Park + Wildlife Park + Extreme Park + Scream Park)

last semoga giveaway ni dapat sambutan hendaknya...cay0kkk2 kepada semua hehehe..korang hentam jer bape pun..clue tak da taw :))..

61 comments:

taufidris said...

Nak join kasi clue kit.

sejaktahun brpa tuu??

taufidris said...

BRO JOIN

http://taufidris.blogspot.com/2010/11/saya-nk-kena-tampo.html

Bee @ honeyvsbee said...

adeh ada ka tajuk kena tampo..kih2.. nanti aku join beb ni url video panasss tu.. takut lupa http://honeyvsbee.blogspot.com/2010/11/yummy-mari-tonton.html

Bee @ honeyvsbee said...
This comment has been removed by the author.
Bee @ honeyvsbee said...

beb sedikit nasihat..jangan r pakai word verication tu..payah orang nk join contest n silap2 masuk spam jer manyak huhu

peni anani said...

gile susah weh.. kena teka bonuslink!!! hampeh tol kol nye conyest... silap2 nujum pak belalang pun tak leh jawab.. adeesshhh... manyak susah looorrhhh... ehhh.. terlalu susah kot.. cm ner ni... tuko r cikit..

Jieda said...

Salam..saya join

id follower:jieda
url:http://join-giveaway.blogspot.com/2010/11/saya-nak-kena-tampo.html

AiMaN said...

CAM BEST JE...tiket ke genting tu boley kasi 2 x? sebab atok nk bawak nenek skali

Lina_Lin said...

join GA nieh

id follower:lina_lin1991
http://nurulamalinakamaruddin.blogspot.com/2010/11/saya-nak-kena-tampo.html

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

Id Folower : Cute Mum

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/11/saya-nk-kena-tampo.html

TQ

Zalina said...

Sy join

id:zalina

http://usharapa.blogspot.com/2010/11/saya-nk-kena-tampo.html

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/11/saya-nk-kena-tampo.html
id : nana

Bee @ honeyvsbee said...

beb aku join dengan blog satu lagi aww yg tu aku dah delete

http://beecontest.blogspot.com/2010/11/saya-nk-kena-tampo.html

Bee @ honeyvsbee said...

laaa..nak skema sket hahah

zaikulim said...

zai join

id:zaikulim

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/11/saya-nk-kena-tampo.html

cikanna said...

salam,saya join ya!!

id: cikanna

http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/11/saya-nk-kena-tampo.html

tq

Kehelan said...

salam

dh join jugak

ID: kehelan

http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/11/saya-nk-kena-tampo.html

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

Azwa join

http://norazwa50.blogspot.com/2010/11/saya-nk-kena-tampo.html

fideila said...

salam,,
saya dah join

http://chilloutcontest.blogspot.com/2010/11/saya-nk-kena-tampo.html

harap-harap tepatlah..hehe

tq!!

Mama Zharfan said...

me join yer
id follower : mama zharfan

link:

http://suzie284contest.blogspot.com/2010/11/saya-nk-kena-tampo.html

inahasan said...

Join

http://inahasan.blogspot.com/2010/11/saya-nk-kena-tampo.html

id:inahasan

EraWaTiE said...

Era teka gak..

http://erawatie18.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

nadiah said...

salam,saya join ya

id: nadiah

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

tq

nurezzat said...

salam..ezzat join..

http://nurezzattie.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

SyUhAdA said...

salam..

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

id:siti_syhd

tQ~

nadratul said...

saya join :)
ID follower : Colourz

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

thank you

Qard91 said...

QARD JOIN
ID:QARD
http://qard91.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

ayuselalu said...

saya join :)
ID follower : Ayu

http://ayuayu101.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

syakila said...

Kila dtg join jugak lah

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

LYA m@m@ ASYA said...

dAH JOIN:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

ID : LYA MAMA ASYA

TQ

nanakimie said...

da join:)

id:nanakimie

http://nanakimie.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

♥♥LiSsA♥♥ said...

SALAM. LISA JOIN

id: lissa

link:
http://lisaafhacontest.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

tq

nanakimie said...

saya da betoikan...sowi yer....neway thanks inform:)

Fateen said...

saya join

id:fateen
url:http://hanyagiveawaycontest.blogspot.com/2010/12/saya-nak-kena-tampo.html

miera momo chan said...

miera join!

dah follow dedua blog.
id follower:miera momo chan
email:mieramomo@gmail.com
link
SAYA NK KENA TAMPO

mrs.lovesick said...

tiena join jugak!

id: mrs.lovesick
http://tienalovesick.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kene-tampo.html

Pengiklanan said...

Tajuk contest pelek tarus masuk joint menarik...


http://advsinfo.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html




Ini adalah blog pengiklanan yg di urus tadbir oleh Mah@mahu..

tiefazatie said...

salam sis..ifa join ya..

id follower: tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

tq!hentam je la..hihi

ekinashikin said...

kita join gak

http://ekinashikin.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

id follower:ekinashikin

iEyLa said...

salam sis..
saya join..

ID:iEyLa

http://ieyla-princessoflife.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

aanie said...

salam..dah join..

id: aanie

http://aanie.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

tq..

mien said...

mien nak join

http://sneakershighheels.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

id: mien.mien

singgah yea

akmafaizal said...

Salam Jumaat. Akma cuba, m oga2 ade rezeki.AMin

http://akmafaizal.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

zianazone @ appleijo said...

wahhh best nya last2 minute ramai plak yg join...thanks semua...contest ni sampai tgh malam ni..insyaallah isnin baru kita akan umumkan sapa yg mng...so sabtu ahad..kalau ada yg last minute lagi..kita terima gak..tak da hal punya arr..

shera haifa said...

done!!

sy xnak kene tampo..hehe

http://kontestaje.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena-tampo.html

ummuabdullahsyaakir said...

Salam perkenalan,saya sama2 join yea..


id follower:ummuabdullahsyaakir

http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com/2010/12/saya-nk-kena tampo.html

iEyLa said...

cik appleijo..sorry xprasan la..
silap la ek..bru sempat on9..
da change jwapan..diterime ke ek??hehe..

zianazone @ appleijo said...

ieyla - hehehe ok jer...gd luck tau..

shera - hahaha nasib baik cakap tanak kna tampo..kalau tak :P hehehe

shera haifa said...

xnk kene tampo.nak hadiah..leh kasi x? hehe

zianazone @ appleijo said...

shera - hahaha nk hadiah ekk..bleh jer..tp kna jawap yg tepat arr..baru kita bleh kasi wekkkk2 :P

shera haifa said...

dh jwb tu,..tp xtau lak tepat ke x..huhu

zianazone @ appleijo said...

hehehe mesti shera dok btapa kat blog ni ekkk wekkkk2...sat2 tau..kita tgh buat entry,..nk umukan sapa yg menang ni teng3...

zianazone @ appleijo said...

hehehe mesti shera dok btapa kat blog ni ekkk wekkkk2...sat2 tau..kita tgh buat entry,..nk umukan sapa yg menang ni teng3...

shera haifa said...

okeh.ngah sabar menanti nie..

pesanan shera ~ kalau shera teka xtpt angap je shera teka tepat..boleh x cm tu?hehe

zianazone @ appleijo said...

hahahaha kalau psanan nya gitu..mmg confirm nk kna tampo budak shera ni tau wekkk2 :P

shera haifa said...

berani nak tampo? hehe
:P

zianazone @ appleijo said...

tanak tampo ar..nanti shera nangis :P

zianazone @ appleijo said...

tanak tampo ar..nanti shera nangis :P

shera haifa said...

wekss..,bukan takut shera nagis..tapi takut shera tampo balik..ngeh3x,,

zianazone @ appleijo said...

hahahaha heppp lawan taukey ekk...wekkkk2 :P