Wednesday, December 08, 2010

sukahati jer

semalam aku dengan family g genting highlands..family abglong bawak kitaorg kat sana..best jugak tau..kita org pegi dalam pukul 5ptg rasenya..time tu cuaca kat genting punya lah sejuk..nek plak keta cabel wahhh gila seram (gambar2 nanti aku upload ekk) so bjalan sakan lah kitaorg kat sana semalam.lepas tu balik umah dalam pukul 12lebih rasenya..hantar family abg long kat bukit jalil dalam pukul 1 lebih gak arr..

ingat time tu nak balik kg terus sebab mak dapat call maklong tak sehat..sblum balik ada call kg dlu..so diaorg cakap maklong ok...so tak jadi lah nak balik kampung pukul 1pagi tu...so tdur jer kat umah abglong..pagi tadi bangun pukul 6 hantor mak g kja kat kelana jaya..dan sepatut nya aku masuk kja pukul 9..tapi sukahati jer..balik umah kat ampang..sambung tdur jap..lepas tu masuk kja pukul 11 hahaha jahat jer aku ni kan..alaa bukan jahat slalu pun..jahat sikit jer..sebab penat gila wo0 bjalan..tapi syok sbb tak kuar duit apa pun..semua family abglong yg blanja hehehe..sangat best coti dan jalan2 gitu..

2 comments:

honeyvsbee said...

eii sabaw je lah...haha

zianazone @ appleijo said...

hahaha tu lah pasal ;))