Monday, December 06, 2010

aku nak beli laptop

huhuhu aku nak beli laptop..bila lah agaknya nak dapat laptop sendiri ekk..mintak2 lah tahun baru ni rezeki aku murah banyak..dapat kumpul duit sikit dan dapat beli laptop sendiri hendanya aminnnn..kan best kalau ada laptop..macam2 aku bleh buat (huhuhu kpala dok pikir macam2 ni bila dah ada laptop nak buat apa)..korang tolong lah doakan rezeki aku murah banyak gak tau..thanks fren..harap2 impian dan harapan aku d makbulkan dan d permudahkan aminnnn...

2 comments:

honeyvsbee said...

amin aku doakan tuk ko beb...aku paham perasaan ko...huhuhu beb iklan cup2 tu aku wat entry melekat haha buat lah mcm aku no hal, beb nanti join blog larian tu best beb hari2 ader orang datang blog ko

zianazone @ appleijo said...

aminnn huhu tu lah pasal..banyak sangat komitment nk kna settle kan..rasenya bila semua ni dah settle..baru dapat beli laptop kot...harap2 arr rezeki aku murah wei..

p/s :P nanti aku buat entry melekat tu..contest aku pun tak habeh lagi tu..

blog larian plak aku mmg nk join..tapi server lembab wei..