Thursday, December 02, 2010

FREE DOMAIN DARI broframestone.com

salam yuhuuuu i'm comink..hye semua hehehe skema suda..kali ni kita nk join contest ni plak..knapa kita buat kat blog ni..dan tak buat kat blog contest kita tu..sebab kita ingat..kalau mng..bior lah blog ni jer yg di domain kan hehehe..blog lagi 1 tu..tak domain pun tak pa kot..tapi domain tu hapa??? ntah..aku pun tak paham..org ajak join..aku follow jer hehehe..tp aku rase domain tu macam iklan gak kan..btol ker???

senang jer pun contest ni..korang nak join pun bleh..meh arr reramai join..mana tahu ada luck korang ker..haaa best tu mng hadiah dan mng domain gak..syarat2 kelayakan dan cara2 nk join..korang check kat blog bro tu ekk..tak pun click kat sini..(link)

contest dari BroFramestone
tekaan nuffnang yang dia cash out pada 30hb November 2010..hohoho kita teka RM540.00

dan korang pun boleh join sama {tag 5 orang blogger}
  • Jieda - http://join-giveaway.blogspot.com
  • lina_linhttp://nurulamalinakamaruddin.blogspot.com
  • cute mumhttp://mamiuyuncontest.blogspot.com
  • zalinahttp://usharapa.blogspot.com
  • nanahttp://nanamrul-contest.blogspot.com
klik pautan ini sebelum 12 dec 2010 pukul 11:59 malam
yeahh itu sahaja...korang nak tahu hadiah ek..korang kna g ushar kat blog broframestone mmg berbaloi2..


7 comments:

Bro Framestone said...

ok thnak coz join..

eh.... dah tag rakan2 blogger nie kat facebook mereka x..??

p/s- if nk tahu domain tue ape.. leh roger kat sini http://www.ohpakar.com/2010/panduan-asas-dalam-pemilihan-domain/

zianazone @ appleijo said...

ur welkam bro..kita tak da facebook diaorg arr..kita just pegi blog diaorg dan tinggalkan link tag kat sana jer..bleh ker gitu??

hehehe nanti kita g tgk kat ohpakar apa itu domain ekk..macehhh..

honeyvsbee said...

kih222..

Sumijelly said...

jom joint GA dari kak sumi lak...hehehe

Give Away dari Sumijelly & Sekilass

Lina_Lin said...

tQ tag..
t lina join yer..

Bro Framestone said...

boleh saja... tiada masalah...

cuma bro belum nampak je yg di tag join contest bro he..23x

if ada masa.. boleh usha ohpakar.. insya'lah ada banyak benda yang dikongsikan di sana nnt :)

zianazone @ appleijo said...

maceh bro..huhuhu org yg kna tag tu tanak mng domain kot..sebab tu diaorg tak join pun walaupun kna tag haiyaaa..sabor jer arr

nanti kita g tgk ohpakar tu yer..macehh