Tuesday, December 28, 2010

langkawi


salam semua..korang ada pgalaman coti kat langkawi tak?? ada tak tmpat masa korang mginap kat sana..tak kira lah chalet ker..homestay ker, apartment ker atau tu hotel..haaa korang ada contact no tak??? meh lah share kat aku..aku kna organise ni..nak kna cari detail benda2 tu semua..kalau bleh yg best, berbaloi dan harga bpatutan arr..ingat nak bawak family coti kat sana chinese new year ni..sebab tu arr dan start mencari hohoho...mehhh arr yg ada info tu share kat aku yer..thanks ouls..

13 comments:

shera haifa said...

g langkawi wak kelik chokelat banyak tu..nop mtok nanti..ngehhh3x..

Mawar Merah said...

Walaupun sy org AoqStaq, tp, percayalah. Sy pun blum pnah menjejakkan kaki ke Langkawi dek krn parents xbg. Dh kwin ni, hubby plak xgemar naik bot ni. leceh katanye. Try search dlm Mudah.com kat ruang sewa. Rsnye situ byk apartment/hotel/homestay kat sn. (^.^)

honeyvsbee said...

abg aku pernah lah pergi aku tk pernah tp mesti dia tak simpan contact punyer... :)

zianazone @ appleijo said...

shera - kalau kawe beli cekelat untuk mu..nak hantar macam mano?? kawe buke ado no mu wekkk2 :P

zianazone @ appleijo said...

mawar merah - hehehe org aloq staq pun tk pnah p langkawi lagi ekk..awat arr family tak kasi g sana ker?? ada pape ker huhuhu..thanks info..nanti kita try search ekk..

zianazone @ appleijo said...

honeybee - abe mu penah pegi sana ekk...apa lagi..meh arr mintak no tipun kat dia..tis week aku nak survey semua :))

shera haifa said...

lama dop tngu dye balas komen kito.
g mano ehh?
hehe

ermm beli gak dulu cokelat tu,pah kalu btl2 nk v mtk ahh no tepon..
pah nti kito bui lah..hehe

zianazone @ appleijo said...

kawe ado jer...cumo kawe bz sikit pagi tadi haiyaa..petang ni plak bz jugak sikit...bos kawe plak datang pinjam pc kawe tgk bursa malaysia..ni pun dapat guna sat...sebab dia g borak mana ntah..sat lagi mesti dia nak guna balik pc ni huhuhu

p/s :- kalau kawe beli banyak cekelat nanti...masa tu kawe mintak no hp mu..mu jangan tak kasi plak..kawe tampo mu nanti mek :P

shera haifa said...

owhh bz bena demo..kaloh menteri2..haha

wehh mana buleh xbui no ore nk v cokelat tu..sne nk helo2x..ore kata rezeki jngn d tolak..musuh jnge d cari.kow guane?

zianazone @ appleijo said...

hahaha tak da lah bz benor..tapi kawe buat2 bz wekkkkk2.. mu jangan wisau..kalau kawe beli cekelat nanti..kawe cari mu tau..meh laga2 montot sikit hahaha

shera haifa said...

bajet macam mnteri lah tu wak2 bzz..hahaha
mehh ahh nop lawan gak.spa punya lg besar..hehe

zianazone @ appleijo said...

hahaha wekkkkk2 :P heppppp ada pulok nk tgk sapa punya lagi besor..mu jangan mek..sat lagi mlambung sampai atas bumbung kang hahaha

shera haifa said...

hahaha...
dh tau spa punya lg besar..
takut ahh.......nak lari!!!!!!!!