Tuesday, December 14, 2010

baru sy tahu..

thanks kamo sebab kasi saya paham..baru saya tahu..sebnarnya tak semua benda kita harus kongsi kan walaupun kita bersama kan..sy ingat..bila dah bsama..semua benda kita bleh share sama..yea arr..apa masalah kamo..itu macam masalah saya jugak..nampak nya tanggapan saya tentang perkara itu salah rupanya ekk..tak pa lah..sy tak amik hati pun..saya tak kan paksa kamo..tapi apa yg saya rasekan...apa guna nya saya sebagai kawan kamo..kalau benda yg kamo tak suka atau benda yg menganggu pikiran kamu..kam0 tanggung sendiri..tanpa mahu sharekan benda tu dengan saya sekali huhuhu..saya jadi tak best tau..tak suka gila rasenya, bila saya tak tahu apa benda itu sbnarnya..huhuhu

2 comments:

honeyvsbee said...

sapa tu..jeng jeng...

zianazone @ appleijo said...

hahaha sapa lagi kalau bukan teman tp mesra tu arr huhuhu