Monday, December 27, 2010

Pmenangnya ialah....

salam n selamat petang semua...udah sebulan GA yg saya buat tu kan..alhamdullilah sambutan sangat2 mgalakkan d saat2 akhir..thanks a lot ekk sokongan korang..yg tak sempat nk join pun ada jugak hehehe..tak pa..next time kita buat lagi yer..tanak buat yg teka2 lagi dah..nk buat yg senang2 n simple2 jer..

ok...dup dap dup dap hahaha mari kita lihat sapa yg kena..kita nk umumkan sapa pmenangnya ni..amik phatian semua...

korang ingat tak banner ni yg kita suruh korang letak kat entry GA..lepas tu title entry plak SAYA TANAK KENA TAMPO hehehe (saja nk korang imbas kembali wekkk2)

 ni plak yg kita suruh korang teka..point bonuslink kita tinggal bape masa 23.11.2010 tu...

tadaaaa ni lah jawapan nya..bonuslink point kita setakat 23.11.2010 tu ialah 8816 (click picture untuk lihat dengan lebih jelas)...jadi pemenang untuk teka point bonuslink appleijo ialah
\/


tahniah kepada kam0 zalina..kam0 teka mmg sangat hampir tepat, zalina teka 8800..kalau nk korang nk tgk...click kat (link) ni ek...so hadiah di bawah kam0 yg punya..nanti inform saya ekk..kam0 nak topup apa (celc0m, dg ataupun maxis) dan email kat saya alamat kam0 (aida_farizan@yahoo.com)..nanti nk send tiket dan voucher jusco tu.. :-


topup kad (maxis, celcom & digi) - RM15
Voucher Tunai Jusco - RM10
1 Entry Tiket Dewasa ke Sunway Lagoon All Parks (Waterpark + Amusement Park + Wildlife Park + Extreme Park + Scream Park)

sila tuntut hadiah kamu sebelum 31hb December 2010 ekk..kalau selepas tu tak da yg dtg tuntut..sy lelong jer tiket dan voucher itu hehehe

15 comments:

honeyvsbee said...

hihi dah ada pemenag gud luck!!

honeyvsbee said...

dah tengok dah komen lah..

shera haifa said...

alaaa.napa xkasi kita je menang..mmg nk kene tampo nie..ngeh3x,,

shera haifa said...

tahniah buat pemenang..

lupa nak pesan..lau pemenang xtuntut..lelong kat kita yaa adiah 2 tu..hehe

zianazone @ appleijo said...

honeybee - haah dah ada pemenang..td pegi kat page dia..cbox tak da...aku tinggal pesan kat komen jer.harap2 dia baca lah komen itu..

shera - hahaha geneh budak ni tau..tampo gak kang..hehehe kalau tak da yg tuntut nanti kita lelong arr tau..tunggu ekk...sampai hari jumaat ni :))

shera haifa said...

bereh..kene tngu blog nie update skmo lah..

.: iEyLa :. said...

wah..bestnye klu menang..
hehe..anyway congrats pd yg menang..
tuan belog pon best..hehe

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang~!

zianazone @ appleijo said...

shera - hehehe tu arr..mu kna lah slalu tgk entry tbaru kat blog hambo tau wekkk2..

ieyla - hehehe tu arr..tak da rezeki awak kan..takpa2..cayokkkk2 ekk..next time kita buat yg simple2 plak hehehe

syuhada - thanks bebeh sbb join GA ni..

honeyvsbee said...

kih2 dah ada yg unfollow yer dasyatttt

shera haifa said...

hom mari skmo nati..ari2 aku tngal komen lah..hehe

nanakimie said...

thniah wat pmenang:) joh gler kta teka.hehe..

nanakimie said...

thniah wat pmenang:) joh gler kta teka.hehe..

zianazone @ appleijo said...

honeybee - hehehe haah habeh jer contest dan umumkan pmenang..ada org yg dah unfollow blog aku ni :))

shera - hahaha ko ni lawak arr..tampo gak kang..

nanakimie - hehehe tu lah pasal..tak pa..teka lah katakan wekkk2 :P

Zalina said...

salam..camno leh tak dpt plak 27dec haritu g saya dah email...

my email:zalina50@yahoo.com