Friday, December 24, 2010

malam ni last

salam yuhuuu i'm comink..mownink glory semua hehehe...yehaaa akhirnya habis jugak contest yg aku buat ni..alhamdullilah walaupun tak banyak yg join..last2 minute ni ramai plak yg turut serta kan..bagus2...sapa yg dah follow blog ni..tapi tak join lagi..meh arr try..alaa korang hentam jer jawap bape pun..kalau luck haaa hadiah tu korang yg punya hehehe...tngah malam ni contest tu tamat..esok coti..ahad plak kat umah...so nampak nya hari isnin arr aku akan umumkan sapa yg mng tau..sbb tu ingat nk g check satu persatu balik..hehehe nway thanks semua..muaahz2 sayang korang (*_~)

15 comments:

honeyvsbee said...

sayang ko jugak heee

zianazone @ appleijo said...

hehehe last2 minute ramai plak yg join wei..

shera haifa said...

tahniah.. ramai join sbbnye smua nak kene tampo..hehe just joke..

cikpuanhady said...

huhuuh..tak sempat nak join..good luck to all..

Jom skodeng :Flying cars in 2015?

Lelaki Ini said...

slmat petang!

honeyvsbee said...

beb aku tag ko join contest tau..jemput2

http://beecontest.blogspot.com/2010/12/blog-teman-udah-setahun-ga.html

honeyvsbee said...

ni satu lagi

http://beecontest.blogspot.com/2010/12/saya-mau-ga-dari-miss-librarian.html

Iznie said...

wahhh...ada contest...tringin jugak nak join...tp da expired....hoohoho
salam perkenalan. iznie pun nak follow awk la...mne tau ada lagi contest best2 lepas ni...heheh

honeyvsbee said...

beb aku tag ko lagi..pelan2 buat yer

http://beecontest.blogspot.com/2010/12/1st-ga-from-aesya.html

honeyvsbee said...

beb tag lagi..hihi

http://beecontest.blogspot.com/2010/12/contest-ni-di-tag-oleh-kak-lelord.html

zianazone @ appleijo said...

shera - hahaha tu lah pasal..ramai jugak yg nak kena tampo kan wekkk2 :P

zianazone @ appleijo said...

cikpuanhady - hehehe tu lah pasal...tapi kalau kamu hantar pyertaan hari sabtu atau ahad..saya terima jer..tak da hal punya :))

zianazone @ appleijo said...

lelaki ini - hi mownink glory

zianazone @ appleijo said...

honeybee - hahaha hamboi beb..manyak nya ko tag aku ekk..nanti aku buat slow2 tau..

zianazone @ appleijo said...

iznie - hehehe tu lah pasal..nanti kita nak buat GA senang2 lagi arr.teka2 ni susah kot hehehe