Monday, December 06, 2010

server down

huhuhu menci nya..server kat opis ni dari pagi tadi down..kalau dapat masuk tenet pun..gila lembab tau..ee tak suka nya..server..ko jangan arr lembab2...nk kna tampo ker?? aku nak update..blog walking..check contest pun tak bleh ni...sengal jer tau server reni..yang join contest nak kna tampo tu..sabor ekk..nanti kita g check entry korang..server buat hal arr..nak g check payah bebenor rasenya uwaaa tak sukaaaa!!!

4 comments:

honeyvsbee said...

beb kat umah aku ni pun lembab semacam

zianazone @ appleijo said...

yea ker beb..server mmg jahat arr reni kan..huhuhu

honeyvsbee said...

yer...pelik gak tp mcm nk hujan ni...salah satelit r ni...keh2

zianazone @ appleijo said...

hahaha macam kuali tu plak ekk..asal nak ujan jer mesti buat hal cehhh ta pape ntah kan...